Af - 24/09-16 11:18

Er det her Danmarks vildeste lejlighed? Det får du for 50 millionerEr det her Danmarks vildeste lejlighed? Det får du for 50 millioner

Joe & the Juice-ejers Kaspar Basses lejlighed slår alle prisrekorder.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre for at se flere billeder af Danmarks dyreste lejlighed.

Rekorden for Danmarks dyreste lejlighed er netop blevet slået. Den gamle rekord lød på 18 millioner kroner.

Men den er slået noget så gevaldigt med lejligheden her, der er udbudt til 50 millioner kroner. Vi gentager: Halvtreds. Millioner. Danske. Kroner.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Lejligheden tilhører den succesfulde kæde Joe & the Juices stifter Kaspar Basse. Og kniber man øjnene sammen, kan man ane juicekædens look i en noget dyrere luksusudgave i lejlighedens indretning.

Den 474 kvadratmeter store bolig ligger på Store Strandstræde i København.

Der er allerede booket fremvisninger, oplyser ejendomsmægleren bag udbuddet, Philip Siesbye.

- Det er første gang i min tid med 25 år i branchen, at vi ser en lejlighed i denne kaliber og international klasse, hvor der også er mulighed for at overtage inventar, indretning, ja helt ned til køkkenservice, så man får den fulde pakke, siger han til Boliga.

Lejligheden beskrives som "elegant drømmebolig i international topklasse med en sand overflod af lækre detaljer’, som ’ ikke matcher den gængse nordiske opfattelse af boligindretning".

Fra lejligheden er der udsigt over Det Kongelige Teater, Skuespilhuset og Skt. Annæ Plads. Der er fire badeværelser. Elevator fra gården til lejligheden. Alt fra tv til højtalere og gardiner er elektrisk styret. Lyset slukker selv, når man forlader lejligheden.

Indretningen beskrives også som "et miljø af specialfremstillede skabe, tekstiler fra de bedste producenter i Venedig, møbler fremstillet af engelske snedkere og et væld af franske og angelsaksiske antikviteter."

Se boligopslaget her, hvor du kan glæde dig til et billede af det vilde badeværelse. Komplet med monogramhåndklæder og marmor ad libitum.

Kaspar Basse. Foto: Scanpix/Niels Ahlmann Olesen

LÆS OGSÅ: Så vild er Danmarks dyreste lejelejlighed

LÆS OGSÅ: Verdens dyreste villa til salg for astronomisk beløb

LÆS OGSÅ: Her ligger Danmarks dyreste håndværkertilbud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx