Af - 04/09-13 14:54

Her er DK’s mest søgte brugtbilHer er DK’s mest søgte brugtbil

En ny opgørelse fra BilBasen viser, at danskerne ofte kigger på dyre biler, når de skal handle brugt. Audi A4 er den mest populære.

storybild

Audi A4 er den mest søgte brugtbil i Danmark, viser tal fra BilBasen. (Billede: JØRGENSEN VALDEMAR / Polfoto )

Mens de helt små, billige minibiler fortsat hitter, når vi skal have ny bil, så ser det helt anderledes ud, når vi kigger efter brugtbil.

En ny opgørelse fra BilBasen viser, at Audi A4 er den brugtbil, som danskerne søger mest efter på nettet.

- Det er påfaldende, at mens de meget små minibiler fuldstændig dominerer blandt indkøb af de nye biler, så er det de større tyskere, der helt løber med opmærksomheden, når vi søger brugt bil, siger Jan Lang, der er markedsanalytiker hos BilBasen, der hver uge har besøg af over en million bilsøgende.

LÆS OGSÅ: Kloner biler og slipper for afgift

Tallene fra BilBasen viser, at det er folkekære Volkswagen, der er det mest søgte brugtmærke, mens prestigemærkerne Audi og BMW følger på de næste pladser. Og den suverænt mest søgte model er Audi A4 med A6 på andenpladsen.

- Mens småbiler som Up!, Aygo og Citigo sidder på tronen på markedet for nye biler, så går vi ikke bare én modelklasse men to-tre stykker op, når vi søger brugte biler. Det er udtryk for, at vi gerne vil gøre en god handel og slippe for det store værditab, der sker i bilens første to-tre leveår, siger Jan Lang, der vurderer, at priserne på brugte biler i luksusklassen næppe kommer længere ned, end de er nu.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Hareide om smertehelvede: 'Når du...
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx