Af - 12/01-15 12:31; Opdateret: 15/01-15 09:09

Danske iværksættere flyver til tops i New YorkDanske iværksættere flyver til tops i New York

Airhelp, som er stiftet af tre danske gutter, er blevet kåret til en af de 25 mest 'cool' iværksætter-virksomheder i New York.

storybild

Nicolas Michaelsen (tv) og Henrik Zillmer, medstiftere af iværksættervirksomheden, Airhelp har taget springet og har flyttet hovedkontoret til New York. (Billede: privat foto)

Nicolas Michaelsen og de øvrige stiftere af iværksættervirksomheden Airhelp har for alvor fået luft under vingerne. Det britiske business-sitet Businessinsider.com har kåret den blot lidt over to år gamle virksomhed til en af 25 mest 'cool' iværksætervirksomheder i New York, som i disse år tiltrækker iværksættere som aldrig før.

Vikaren er nu chef for 1.200
Vikaren er nu chef for 1.200

Samtidig stryger Nicolas Michaelsen og de øvtrige stiftere ind på Businessinsiders.com's top 100 over de mest seje iværksætter-personligheder i den amerikanske storby.

Hvis du er interesseret i iværksætteri og gerne vil opdateres med nyheder om emnet, så like MX Penge her

- Det er da megafedt at blive anerkendt for noget, man har arbejdet hårdt på, men vi går jo mest op i, at vores kunder er glade, siger Nicolas Michaelsen, som ud over at være medstifter også er marketingdirektør.

Susannes barndomsdrøm er blevet en million-forretning
Susannes barndomsdrøm er blevet en million-forretning

Airhelps guldæg er en app, der gør det nemt at søge erstatning, hvis ens fly er forsinket eller aflyst. Det er en tungt, hvis man selv skal søge erstatningen, men Airhelp har automatiseret processen, og man skal kun betale for Airhelp, hvis man får tilkendt erstatning.

Airhelp rykkede hovedkontoret til New York i 2014, og har siden opstarten i 2012 behandlet omkring 45.000 klagesager med ganske få medarbejdere. Potentialet i app'en er så stort, at en amerikanske venturefund og private investorer har skudt et tiocifret millionbeløb i projektet.

15-årige Carl har eget firma med tre ansatte
15-årige Carl har eget firma med tre ansatte

New York er det helt rigtige sted at være, siger Nicolas Michaelsen:

- Når du bliver inviteret til middag med Bill Gates, så er der ret gode chancer for, at din borddame/herre viser sig at være et interessant bekendtskab.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx