Af - 26/03-14 22:31

Solgt for milliarder til Facebook: 'Jeg fik kun en sølle t-shirt'Solgt for milliarder til Facebook: 'Jeg fik kun en sølle t-shirt'

Støtter af selskabet Oculus VR føler sig snydt efter at selskabet er blevet solgt til Facebook for to milliarder dollar

storybild

(Billede: Polfoto)

Hvis jeg bare havde købt aktier i stedet for at donere penge.

Nogenlunde sådan kan man sammenfatte tankerne hos de tidlige støtter af Oculus VR, der laver 'virtual reality'-headset, efter at selskabet nu er blevet solgt til Facebook for omkring 2,3 milliarder dollar.

Facebook i nyt milliard-sats: Her er Zuckerbergs vilde plan
Facebook i nyt milliard-sats: Her er Zuckerbergs vilde plan

På de sociale medier er der flere, der nu åbent ærgrer sig over, at de - siden selskabets tidlige dage i 2012 - har doneret penge gennem fundraiser-siden Kickstarter, der hjælper iværksættere.

For i stedet for at have lavet en super investering, har de dengang ideologiske støtter, modtaget alt fra et 'tak' til en t-shirt til en tidlig prototype af selskabets headset.

Det skriver Huffington Post.

- Jeg hjalp Oculus med at blive solgt for to milliarder dollar, og det eneste jeg fik ud af det var denne sølle t-shirt, skriver John Melloy meget malende.

Og han har grund til at ærgrer sig. For ifølge Bloomberg.com har investorer, der i juni måned sidste år skød penge i Oculus, fået deres værdier i selskabet tyve-doblet efter Facebooks opkøb.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx