Af - 01/01-14 13:33; Opdateret: 01/01-14 13:48

Røverkøb: 16 huse solgt for 1 krone stykket!Røverkøb: 16 huse solgt for 1 krone stykket!

16 gange blev huse solgt for den beskedne pris af en enkelt krone i 2013. Det er dog i høj grad såkaldte håndværkertilbud, der er tale om.

storybild

Der er oftest tale om håndværkertilbud, når huse bliver solgt for en så billig pris som en enkelt krone. (Billede: Polfoto/ANDREASEN CARSTEN)

Det er dyrt at bevæge sig ind på boligmarkedet. Men på tvangsauktion er det muligt at få et hus til en meget favorabel pris. 16 gange i 2013 blev huse solgt på tvangsauktion for en krone ifølge en opgørelse fra tvangsauktionsportalen itvang.dk, det skriver tv2.dk.

Sexbombes hus på tvang: Banken vil ikke mere
Sexbombes hus på tvang: Banken vil ikke mere

- Der er typisk tale om ejendomme af dårlig karakter, altså ejendomme, man normalt ville kategorisere som et håndværkertilbud. De ligger desuden ofte uden for de større byer, hvor der er lille efterspørgsel efter boliger, og hvor omsætningshastigheden derfor er lav, siger itvang.dk's direktør, Frederik Rovsing.

Det bliver så småt dyrere at købe ejerbolig
Det bliver så småt dyrere at købe ejerbolig

Selvom det tit er huse af den slags, som kræver lidt mere end bare et lag maling, så sker det også at mere attraktive huse sælges for langt mindre end de egentlig er værd.

- En gang imellem ser vi deciderede røverkøb på tvangsauktionerne, hvor køberne for næsten ingen penge har fået et godt hus til en særdeles skarp pris, siger Frederik Rovsing.

Se Danmarks dyreste boliger på tvangsauktion
Se Danmarks dyreste boliger på tvangsauktion

De 16 ejendomme som i 2013 blev solgt for den beskedne pris af en krone, var vurderet til mellem 180.000 og 1.050.000 kroner, ifølge den offentlige ejendomsvurdering.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansktoppens nye overraskende...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx