Af Jeppe Elkjær Andersen - 08/09-17 16:27

Stor burgerkæde åbner ny restaurant Danmark - og du kan få gratis bugere i et årStor burgerkæde åbner ny restaurant Danmark - og du kan få gratis bugere i et år

Den amerikanske burgerkæde Carls Jr. åbner en ny restaurant i Danmark. I den forbindelse er der et vildt slagtilbud at hente for de hurtigste.

storybild

Snart åbner der endnu flere Carl's Jr.-restauranter i Danmark. (Billede: Carl's Jr.)

Den store amerikanske burgerkæde Carl's Jr. åbner 14. september restaurant nummer 10 herhjemme. Det sker i Sønderborg - og her kan de første 50 i køen vinde gratis burgere hver uge i et år.

Det skriver Dansk Supermarked Group - som driver Carl's Jr. i Danmark - i en pressemeddelelse.

Der er dog lige en enkelt ting, man skal huske, hvis man vil have den gratis burger hver uge i et helt år.

Man skal nemlig købe en menu, når nu man alligevel står i køen. De gratis burgere bliver uddelt i form af kuponhæfter. Det fortæller restaurantchefen i Carl's Jr. i Sønderborg, Susanne Thøgersen, i pressemeddelelsen:

»Der er ingen tvivl om, at gratis burgere i et helt år er meget populært. På Facebook er der lavet en begivenhed for åbningen, og her er der mange, som tagger deres venner for at gøre dem opmærksom på åbningen. Derfor forventer jeg også, at der kommer mange gæster fra hele Sønderjylland og måske endda fra Flensborg,« siger Susanne Thøgersen.

Den nye Carl's Jr. åbner ved siden af Bilka i Sønderborg, og der kommer til at være plads til 120 siddende gæster i restauranten.

Den første Carl's Jr. i Danmark åbnede i 2013 ved Bilka i Næstved Storcenter, og siden er der åbnet restauranter ved Bilka-filialer i Vejle, Skalborg, Kolding, Tilst og Odense.

Den danske supermodel Nina Agdal har tidligere været frontkvinde for burgerkæden. Det skete, da hun tilbage i 2013 medvirkede i en reklame, som blev vist under finalen i amerikansk fodbold, Super Bowl.

Normalt er netop reklamerne i forbindelse med Super Bowl ekstraordinært dyre. Dengang, i 2013, anslog man, at prisen for 30 sekunders reklame, som den Nina Agdal optrådte i for Carl's Jr., kostede omkring 22 millioner kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NHL-dansker røg ud af slutspillet:...
bt.dk
Flyselskab med vildt tilbud: Få penge...
bt.dk
BT afslører: Counter-Strike-hold i...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx