Af - 17/03-14 10:20; Opdateret: 17/03-14 13:41

Så superrig bliver Magnussen på Formel 1Så superrig bliver Magnussen på Formel 1

Kevin Magnussen kan måske se frem til trecifrede million-lønninger. Det er op til ham selv.

storybild

Champagnen flød fra podiet i går. Forhåbentlig står Kevin øverst næste gang. (Billede: Polfoto)

Unge Kevin Magnussen levede op til alle forventninger, da han i går morges dansk tid sluttede på en podie-plads, da han som den tredje kører i feltet krydsede målstregen i Melbourne.

Senere avancerede han til andenpladsen, da Red Bulls Daniels Ricciardo havde forbrudt sig mod benzin-reglementet.

Officielt: Magnussen får andenpladsen
Officielt: Magnussen får andenpladsen

Dermed placerer Kevin sig fra start på en andenplads i kampen om verdensmesterskabet i formel 1, som er hans ultimative mål.

Men med den gode placering følger også skyhøje lønninger, og på sigt kan han runde et trecifret millionbeløb, viser tallene, når man skuer til de indtægter, som Magnussens konkurrenter hiver ind.

Men indtil videre er Kevins fokus kun på det sportslige, vurderer ekspert, Jens Winther Jr.

Jan Magnussen stolt og lettet
Jan Magnussen stolt og lettet

- Kevin vil bare køre om kap. Slut, prut. Han får lov til at lege i en formel 1-bil, så når han vågner om morgenen, så synes han, at han er verdens heldigste dreng.

Jens Winther Jr. fortæller, at Magnussens chef, Ron Dennis, kun har ansat Kevin for at gå efter guldet. Og det passer den fokuserede Kevin godt.

- Med mindre Kevin bliver grådig, så går der rigtig lang tid, før de skilles, siger Jens Winther og forklarer, at Mclaren netop tilbyder Kevin så god en bil, at mesterskabet er en reel mulighed.

Kevin: - Det føles som en sejr
Kevin: - Det føles som en sejr

Det kan betyde, at Kevin ikke straks bliver blandt de bedst lønnede, selvom der er i Kevins kontrakt er præstationsklausuler, der giver ham bedre løn, hvis resultaterne lander, siger Jens Winther og sammenligner Kevin med den nuværende firedobbelte verdensmester, Sebastian Vettel:

- Vettel burde ligge ét lønningsmæssigt, men han vil bare vinde, og derfor bliver han hos det team, der indtil nu har haft den bedste bil.

Men selv om Kevin forbliver ydmyg og lønmæssigt tilbageholdende, så bliver han stadig en velhavende ung mand i de kommende år.

- Hvis Kevin rammer 50 millioner kroner om året inden for et par år, så vil det være flot, siger Jens Winther.


Tidligere formel 1-stjerne Mark Webber kommenterede i går Mclarens satsning på Kevin.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx