Af Ritzau - 27/01-17 07:45

Jysk-kongen Lars Larsen vil åbne butikker i SydamerikaJysk-kongen Lars Larsen vil åbne butikker i Sydamerika

I første omgang er målet Chile, når Jysk-kædens planer om at åbne butikker i Sydamerika skal føres ud i livet.

storybild

I en nær fremtid kan sydamerikanske forbrugere sandsynligvis lægge vejen forbi en Jysk-butik. Arkivfoto. (Billede: Free/Enkorn)

Lars Larsens internationale detailkoncern Jysk har planer om at åbne Jysk-butikker i Sydamerika, skriver Finans.dk.

I første omgang er søgelyset rettet mod Chile. Det sker gennem koncernens tyske datterselskab, Dänische Bettenlager, som driver tæt ved 1200 butikker i Tyskland og Østrig samt Schweiz, Italien, Frankrig, Spanien og Portugal.

Erfaringerne fra Jysk-butikker i Spanien og Portugal, som senest er kommet til, skal bruges i den sydamerikanske region, siger Åge Nielsen, som er chef for Dänisches Bettenlager, til Finans.

- Vi leger lige nu med tanken om, at Lars Larsens 70-års fødselsdag om to år skal fejres i Sydamerika. Vi har allerede sonderinger og nået frem til, at det første marked det bliver Chile, siger Åge Nielsen.

Ud over Sydamerika har Lars Larsens koncern aktuelt planer om at ekspandere i en række lande og markeder. Det gælder for eksempel Asien, hvor lokale partnere allerede har åbnet franchiseforretninger i blandt andet Vietnam, Indonesien og Singapore.

Samlet har Jysk dog ifølge Finans flere end 2400 butikker i 47 lande.

Ifølge Finans har Jysk dog haft svært ved at bide sig fast i Kina, hvor koncernen i 2010 satte fart i en storstilet satsning med åbning af den første butik.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
DMI: Vejret bliver endnu værre - her...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Se billederne: Indere håner den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx