Af Sebastian Bjerring Jensen - 24/11-17 09:24

Bank fortryder kæk besked til kunderne: Sådan mente vi det ikke Bank fortryder kæk besked til kunderne: Sådan mente vi det ikke

Nordea var en tand for hurtige på tasterne, da de tidligere i denne uge sendte såkaldte 'push-beskeder' ud til deres kunder, hvor de i anledning af Black Friday lokkede med et forbrugslån.

storybild

epa06347019 Dozens of Brazilians reach for television sets in a store of Sao Paulo, Brazil, 23 November 2017, during the 'Black Friday' discount deals. According to reports, at least 68 percent of the Brazilians purchased retail items during Black Friday, a number that compared with the 61 percent of last year, shows a slow increase of the economy. EPA/SEBASTIAO MOREIRA (Billede: SEBASTIAO MOREIRA)

Banken trækker nemlig tilbuddet tilbage nu.

Det skriver Politiken.

Markedsføringsknebet fungerede på den måde, at Nordeas kunder modtog en besked på deres smartphone, når de loggede ind på Nordeas app. Beskeden lød som følger: 'Behov for et lån til Black Friday? Læs mere'.

Klikkede kunderne på beskeden, blev de ført videre til et regulært tilbud på et forbrugslån.

Sådan en markedsføring kan dog nemt misforstås som et budskab til at tage det lette - og dyre - lån, men sådan var det slet ikke ment fra Nordeas side:

»Det var ment som en slags håndsrækning til dem, der alligevel har et ønske om at låne penge«, siger Nordeas pressekonsulent, Mads Sixhøj, til Politiken.

Nordea oplyser desuden til Politiken, at de kun har sendt beskeden ud til de kunder, hvis økonomi kan bære det dyre forbrugslån.

Alligevel har banken altså besluttet at trække push-beskederne tilbage, så kunderne ikke længere får serveret forbrugslånet på et sølvfad.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Charles og mor fanget i sjælden...
bt.dk
Superliga-klub anklaget for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx