Af - 04/06-15 10:54; Opdateret: 04/06-15 11:18

Spar kassen ved at skifte din tv-pakkeSpar kassen ved at skifte din tv-pakke

Der kan være mange penge at spare på at skifte tv-udbyder. Du kan spare helt op til 3.700 om året, hvis du skifter fra den dyreste til den billigste basispakke.

storybild

Der kan være mange penge at spare på kuk-kassen. (Billede: polfoto/arkiv)

Hører man til den del af tv-seerne, som synes DR' tv-kanaler samt TV2, er rigeligt, er der store beløb at spare ved at vælge den billigste basispakke blandt tv-udbyderne. Faktisk kan man spare knap 3.700 kroner om året ved at skifte fra den dyreste til den billigste udbyder.

Canal Digital kræver således hele 4.666 kroner for sin basispakke, mens Telia kun skal have 976,25 kroner. Det viser en undersøgelse fra prissammenligningstjenesten Samlino.dk.

UdbyderAntal kanaler i basispakkePris/år inklusive evt. oprettelse

Kilde: Prissammenligningstjenesten Samlino.dk. Sammenligningsgrundlag:Pakken skal som minimum indeholde DR's kanaler samt Tv2 uden tilkøb eller tilretning fra brugerens side. Brugeren skal efterfølgende kunne tilkøbe muligheden for at bruge flere fjernsyn samt se flere kanaler.  TCD er ikke med i undersøgelsen, da der i alle TDC's tv-pakker følger bredbånd med.

- Basispakken er god til personer, som ikke ser så meget tv samt personer, som bruger en eller flere streaming tjenester ved siden af deres normale tv-abonnement, siger partner i Samlino Robert Juul Glæsel.

Han gør dog opmærksom på, at flere af de dyrere udbydere leverer langt mere til kunden end de opstillede minimumskrav i prissammenligningen. Både Canal Digital, Yousee og Stofa leverer over 25 kanaler på deres mindste pakke samt diverse tilvalg såsom filmleje.

Derfor er det ifølge Robert Juul Glæsel afgørende, at man har et klart billede af ens TV-behov, så man sikrer sig det bedst mulige match mellem ens behov og den valgte tv-udbyder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx