Af - 07/11-15 08:21

Spar 1.800 kroner med mobilt bredbåndSpar 1.800 kroner med mobilt bredbånd

Måske skal du overveje at skifte fra fibernet til mobilt bredbånd, viser prissammenligning.

storybild

Hvad skal man vælge: Fibernet eller mobilt bredbånd? (Billede: polfoto/arkiv)

Op mod 50.000 husstande i nybyggeri kan i praksis kun vælge en fibernetløsning fra TDC eller et af TDC' datterselsskaber, for eksempel YouSee, fordi der kun er gravet fiberkabler ned, som TDC's konkurrenter ikke har købt sig ind på.

Men i stedet for at betale 399 kroner om måneden for en 50/10-fibernetforbindelse og medfølgende fastnettelefoni hos TDC, kan det for mange bedre betale sig, at vælge mobilt bredbånd, viser en tal fra prissammenligningstjenesten Samlino.

Er du interesseret i forbrug, privat økonomi og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

For eksempel kan hos Oister få en mobil bredbåndsløsning med en hastighed på 35/24 mbit/s og 200 GB data for 249 kroner om måneden, og dermed løber den årlige besparelse op i 1.800 kroner.

Nu kommer kulden: Spar på varme og penge
Nu kommer kulden: Spar på varme og penge

- Hvis man har en velfungerende WiFi router stående i hjemmet, kan det mobile bredbånd køre fint langt de fleste steder i landet, og man kan være flere brugere på det mobile netværk på samme tid. Det er altså et godt alternativ til den dyre fiberløsning, siger Robert Juul Glæsel, Partner i Samlino.dk

Spar 1600 kroner når du køber smartphone på afbetaling
Spar 1600 kroner når du køber smartphone på afbetaling

Med TDC's fiberløsning har man ubegrænset data, men med 200 GB data kan man for eksempel streame 50 HD-film eller besøge 158.000 hjemmesider om måneden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx