Af - 22/11-16 16:55; Opdateret: 22/11-16 18:37

Lars Seier taber millioner på forlist smykke-eventyrLars Seier taber millioner på forlist smykke-eventyr

Den danske Saxo Bank-milliardær Lars Seier Christensen har tabt op mod 100 millioner kroner på at købe sig ind i Kasi-Jespers tidligere smykkefirma.

storybild

- Ærgerligt - jeg synes sgu ellers det var nogle meget pæne smykker, siger Lars Seier Christensen, som har tabt op mod 100 millioner kroner på sit smykkeeventyr. (Billede: Scanpix/arkiv)

Guld, diamanter og store pengebeløb. Smykkeverdenen tiltrækker investorer med tykke tegnebøger, men ikke alt, der glimter, er guld. Den erfaring rigere er Saxo Bank-milliardær Lars Seier Christensen nu også blevet.

Han bekræfter over for Finans.dk, at smykkefirmaet Endless Jewelry, som han er hovedaktionær i, fredag i sidste uge indgav konkursbegæring.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om blandt andet iværksætteri.

For bare et år siden – i oktober 2015 – blev smykkefirmaet ellers opgjort til at have en markedsværdi på en halv milliard kroner.

- Det er selvfølgelig ærgerligt for selskabets aktionærer, herunder mig selv, der har tabt en hel del penge på dette, men også vore partnere og især vore medarbejdere - i det hele taget alle, der har kæmpet en brav kamp igennem flere år og brugt betydelige ressourcer på at skabe en økonomisk bæredygtig forretning,« skriver Lars Seier Christensen på sin Facebook-side og tilføjer:

- Ærgerligt - jeg synes sgu ellers det var nogle meget pæne smykker.

Ifølge Finans.dk har Lars Seier investeret op mod 100 millioner kroner i det forliste smykkeeventyr.

Kasi-Jesper starter priskrig på smykker: Sådan dumper jeg prisen
Kasi-Jesper starter priskrig på smykker: Sådan dumper jeg prisen

Endless Jewelry blev stiftet i 2013 af den kontroversielle erhvervsmand Jesper ’Kasi’ Nielsen, der med Lars Seier som medejer hurtigt fik banket 3.500 smykkeforretninger op verden over.

Kasi-Jesper blev kort efter presset ud af Endless Jewelry af en række medinvestorer. I juni sidste år slog han dørene op til et nyt smykkeeventyr under navnet Amazing Jewelry med flagskibsbutik på Strøget og ambitioner om at åbne 21 franchise-butikker i Danmark og udlandet inden udgangen af i år.

LÆS OGSÅ: Kasi-Jesper forlader sit eget smykkefirma

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx