Af - 19/03-14 17:43; Opdateret: 19/03-14 18:29

Shitstorm blæser Telenor på pladsShitstorm blæser Telenor på plads

Telenor blev for et år siden blæst omkuld af en møgbeskidt shitstorm på Facebook. Selskabet ømmer sig stadig, men genopstår fra sygelejet som et ydmygt teleskab.

storybild

»Jeg har aldrig, aldrig, aldrig oplevet noget lignende,« siger en Telenor-direktør Marek Slacik om de tilsvininger, som for godt et åt siden ramte mobilselskabet. (Billede: PR)

En såkaldt shitstorm, hvor titusindvis af brugere på sociale ytrer nådesløs kritik af en virksomhed fik for godt et år siden Telenor helt i knæ.

Her er 200 megabyte data gratis hver måned
Her er 200 megabyte data gratis hver måned

Telenor blev groft svinet til på Facebook.

»Jeg har aldrig, aldrig, aldrig oplevet noget lignende,« siger Telenor-direktør Marek Slacik.

»Først da indså vi for sent, at vi og den øvrige teleindstri havde et stort problem.«

Telenor lover gratis iPhones ved smadret glas
Telenor lover gratis iPhones ved smadret glas

Han bestilte en undersøgelse, hvori mange af de 3.000 adspurgte bekræftede, at teleselskaber bryder løfter, er umulige at ringe til - og i øvrigt ikke leverer det forventelige, nemlig muligheden for uafbrudt samtale og netforbindelse.

Så i går relancerede Telenor et nyt Telenor, som lover fra begyndelsen af maj at tage telefonen 24-7 hele året.

Og man lover et forbedret netværk, som på baggrund af 500 målinger fra Teknologisk Institut hævdes at være landets bedste.

Ni brutale sandheder om de danske teleselskaber
Ni brutale sandheder om de danske teleselskaber

I øvrigt bliver der anledning til en gevaldig forårsrengøring i det utal af abonnementstyper, som end ikke Telenors kundeservice kan overskue. Og selskabet forærer alle, der vil tjekke løfterne om god data-dækning, 200 mb data gratis - hver måned.

»Jeg lover, at hvis du eksempelvis har knust glasset i din iPhone, så udleverer vi en anden Iphone som erstatning, indtil din telefon er repareret, lyder endnu et løfte fra Slacik, som yderligere lover mere hjælp til alle de især unge, der får stjålet mobilen.

Men på trods af, at han er en af dem, som her i landet sælger flest skrøbelige smartphones, som ved hverdagsbrug uheldigvis går i stykker ved mødet med et gulv, så vil han ikke betale for reperationerne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx