Af David Andersen - 08/08-17 16:24

UPS: McDonald's annoncerer stor nyhed, men folk er alt andet end gladeUPS: McDonald's annoncerer stor nyhed, men folk er alt andet end glade

Burgerkæden teaser med, at der fremover kommer bacon i Big Mac - men mange af reaktionerne er langt fra positive.

storybild

Man kan da heller aldrig gøre noget rigtigt.

Sådan må de sidde og tænke hos McDonald's Danmark lige nu, for deres nye, store satsning ser ud til at have givet bagslag allerede inden den er iværksat.

Den verdensomspændende burgerkæde proklamerer tirsdag stolt på Facebook, at der er en stor ændring på vej, og hentyder kraftigt til, at ændringen går på at der for fremtiden vil være bacon i flagskibsburgeren Big Mac.

'På torsdag sker der noget med Big Mac'en - og vi vil gerne sige undskyld for, at det ikke er sket noget før', skriver McDonald's på Facebook.

Men hvis man skal tro på reaktionerne i kommentarfeltet, skal McD hellere sige undskyld for at ændre på klassikeren - mange danskere er i hvert fald mildest talt oprevede over nyheden, eller bruger den til at kritisere burgerkæden på andre områder:

Om ikke andet så har McDonald's da i hvert fald formået at skabe opmærksomhed om bacon-ændringen, som træder i kraft på torsdag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx