Af Bo Poulsen - 11/12-17 19:03

Populær cafékæde har stor succes: Udvider - og kigger mod udlandetPopulær cafékæde har stor succes: Udvider - og kigger mod udlandet

Det har været et stort ønske

storybild

(Billede: Nils Meilvang (arkiv). )

Der er gode nyheder fra den danske café-kæde Vivaldi. Udover en øget bruttofortjeneste så planlægger selskabet bag at åbne en ny café i Odense.

»Det har været et stort ønske at åbne i Odense, og logistisk hænger det godt sammen med, at vi er fra København over til Esbjerg. Men vi gør ikke noget, før vi føler, at vi har fundet det helt rigtige. Det er så lykkedes nu i Odense,« siger kædedirektør Anders Nikolaisen til Finans.

Det forventes, at den åbner medio december. Den nye café kommer til at være kædens største med op mod 400 spidsepladser. Kædedirektøren fortæller, at man også ser efter lokationer i Aarhus og Aalborg som nye byer, hvor borgerne skal have glæde af Vivaldis koncept.

I regnskabsåret 2016/17 lykkedes det for Vivaldi Gruppen at øge bruttofortjenesten med 12,4 mio. kr. til 98,8 mio. kr.

Kædedirektøren Anders Nikolaisen kan også løfte sløret for, at de planlægger at åbne caféer i udlandet. Kædedirektøren har dog ikke nogen tidsfrist på, hvornår det kommer til at ske.

»Det er vi så småt i gang med at kigge på, og det kan ske, når den rigtige mulighed byder sig. Her er det naturligt for os at kigge på nabolandene Sverige og Tyskland«, siger Anders Nikolaisen.

I det seneste år har kæden åbnet for nye caféer i Fredericia, Esbjerg, Holbæ og på Frederiksberg. I alt er Vivaldi Gruppen indehaver af 15 caféer. I det seneste regnskabsår havde virksomheden et overskud på 6,6 millioner kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Prins Charles skal arve historisk...
bt.dk
Mand ramt af skud i bandeskyderi i...
bt.dk
Fornem hyldest til Magnussen: Han er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx