Af - 05/05-14 14:30

Danske Bank-kundes 'hyggestund' på natklub kostede 16.000Danske Bank-kundes 'hyggestund' på natklub kostede 16.000

En Danske Bank-kunde fik, ifølge ham selv, afluret sin pinkode og misbrugt sit kort, imens han havde en såkaldt 'hyggestund' med kvinde på en natklub. Pengeinstitutankenævnet afviste klagen.

storybild

En bytur i Barcelona i 2013 blev en dyr affære for en Danske Bank-kunde. Arkivfoto. (Billede: PATRICK SHEANDELL O' CARROLL)

Under en bytur i Barcelona har en dansk mand angiveligt fået afluret sin kode hvorefter hans kreditkort blev misbrugt for tusindvis af kroner.

Men det troede hverken Danske Bank eller Pengeinstitutankenævnet ikke på, det viser en afgørelse fra selvsamme sted.

Bille bliver i Rosenborg – men får alkoholforbud
Bille bliver i Rosenborg – men får alkoholforbud

Her forklarer manden, at han i efteråret i fjor var på natklub i Barcelona. Her købte han på et tidspunkt en 'hyggestund' på en halv times varighed af en kvinde til en pris af 137,50 euro.

Tv-ekspert: Ricardo afslørede min druktur
Tv-ekspert: Ricardo afslørede min druktur

Denne transaktion er ifølge bankudskriftet foretaget klokken 03.08. En halv time efter blev kortet brugt til et køb på 2200 euro på samme natklub. Disse penge påstår klageren, at han aldrig har brugt.

Han har forklaret episoden med, at nogen må have afluret hans kode og derefter fisket hans kreditkort op af hans bukser som lå ved siden af ham.

Ludere tømte Mikkels iPhone for 8.000 kr.
Ludere tømte Mikkels iPhone for 8.000 kr.

Senere samme nat tog manden en taxa fra natklubben. Her indtastede han sin kode forkert tre gange på grund af tastaturets omvendte tal. Derfor blev kortet automatisk spærret.

- Vi finder det ikke godtgjort, at den omtvistede hævning beror på misbrug. Vi har herved lagt vægt på, at der ikke er registreret forsøg på anvendelse af forkert pinkode ud over klagerens egne forkerte indtastninger efter taxakørsel. Vi stemmer derfor for, at klageren ikke får medhold, lyder det i afgørelsen.

Her koster halv liter fadøl 1,95 kroner
Her koster halv liter fadøl 1,95 kroner

Dagen efter blev kortet forsøgt brugt til betalinger på samme natklub, og ifølge bankudskriften er alle forsøg på betaling foregået med chip plus pinkode, altså har kortet ikke været stjålet.

Store dele af Danmark kan miste taxiservice
Store dele af Danmark kan miste taxiservice

Ifølge ankenævnet har klageren flere gange 'afgivet uoverensstemmende forklaringer.'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu bliver det alvor: Det skal...
bt.dk
Magnussens rival gør comeback: Får ny...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
'X Factor'-Andreas gennemgik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx