Af - 26/05-14 13:16

Kvickly sparker til Converse over falske All StarsKvickly sparker til Converse over falske All Stars

Kvickly håner Converse og en ekspert siger, at selv om Converse-sko solgt i flere butikskæder skulle vise sig at være falske, kan de være at bedre kvalitet end de originale.

storybild

(Billede: Polfoto)

Fredag skrev metroxpress, at Kvickly, Fakta og Lidl kan have snydt sine kunder ved at sælge titusinde af falske All Stars-støvler.

Converse raser: Tusindvis af danskere har købt falske All Stars
Converse raser: Tusindvis af danskere har købt falske All Stars

Butikkerne fjernede i 2012 støvlerne, fordi Converse påstod, at de var falske. Om de så er falske, det skal en dommer om knap en måned afgøre.

- Selv hvis de skulle vise sig at være falske, kan de være af ligeså høj kvalitet som de originale – eller højere. For kinesiske piratkopister er blevet så professionelle, at de tilbyder deres kunder at levere produkter af højre kvalitet end de produkter, der kopieres, siger Henrik G. Jacobsen, jurist i The IPR Company.

Kvickly og Faktas informationsdirektør i Coop, Jens Juul Nielsen understreger, at når butikkerne fjernede støvlerne, skete det ikke i anerkendelse af, at de var falske, men alene fordi Converse rejste sagen.

- Vi sælger ikke skoene, så længe sagen kører, men gør det igen, hvis eller når den er afgjort til vores fordel, siger han.

I et processkrift til Sø- og Handelsretten går Coops advokater hårdt til Converse, som beskyldes for at føre sagen for at få afsløret hvem, der har solgt de normalt dyre originale sko billigt uden om det autoriserede distributionsnet.

- Converse er lykkedes med at sælge en simpel gummisko i hæderlig kvalitet - men jo ikke mere end det - i betydelige mængder og til en høj pris, skriver advokaterne, som beskylder Converse for at fare aggressivt frem, fordi Converse er fortørnet over, at Coop er lykkedes med at dumpe prisen på originale All Stars-støvler.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se videoen: Fagboss i voldsomt...
bt.dk
Ambassadør for E-løbet:...
bt.dk
Midt i dansk detailkrig: Medie - nu...
bt.dk
To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx