Af - 08/10-15 11:38

Joe & The Juice-stifter vil drikke rødvin, når han skal døJoe & The Juice-stifter vil drikke rødvin, når han skal dø

Joe & The Juice har netop åbnet deres første butik i New York. Men hvorfor skal USA fedtes ind i juice, og hvem gemmer sig egentlig bag navnet 'Joe'? Få svar her.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad har Joe & The Juice til fælles med Magasin, og hvilket firma stiftede Kaspar Basse før der kom juice ud af blenderen. Få svar her.

Unge fyre, der står på række bag disken, og shaker den ene juice efter den anden, mens musikken pumper højt ud af højtaleren.

Kaspar Basse er manden bag Joe & The Juice, der har transformeret juicen til ikke kun at være den morgenmilde appelsinjuice ved morgenbordet, men til en alternativ frugt og grønsagsblanding, der indtages i hippe og højlydte rammer på alle tider af dagen.

- Det var mit ønske at dramatisere det typiske, kedelige ved frugt og grønt, skriver Kaspar Basse, der er stifter af Joe & The Juice, til Metroxpress.

Derfor er musikken så høj på Joe and The Juice
Derfor er musikken så høj på Joe and The Juice

Og nu har han så "dramatiseret juicen" til New York. I begyndelsen af oktober åbner Joe & The Juice nemlig deres første butik i USA. En milpæl, der nærmest kun er begyndelsen, for Kaspar Basse har fået juice på hjernen.

Han vil have, at Joe & The Juice bliver lige så store som Starbucks. Et mål, han over for metroxpress erkender, at han ikke kommer til at opleve i sin levetid.

Joe & the Juice får sur smiley for lunken tunsalat
Joe & the Juice får sur smiley for lunken tunsalat

Ligesom resten af verdenen skal drikke juice, kan Kaspar Basse heller ikke selv få nok af blendede frugter og grøntsager. Til dagligt drikker han fire til fem kopper juice, og der er næsten ingen grænser for hvilke ingredienser, som ikke kan komme i blenderen, når stifteren trænger til en juice. Broccoli, avokado, lime og spinat giver til sammen - og blended - Kaspar Basses yndlingsdrik.

Der er selvfølgelig også juicefrugtkød involveret, når Joe & The Juice snart kan præsentere en muffin blandt deres sunde drikke. Kaspar Basse mener selv, at man ikke kan få for meget juice.

- Jeg tror omvendt, at man kan booste sit immunforsvar enormt med store mængder af frugt og grønt, ikke mindst julerod - altså A-vitamin, skriver han til metroxpress.

Kan du godt lide at læse artikler på erhvervsdrivende, der har succes, og vil du opdateres om emnet, så like MX PENGE på Facebook.

Men juicen har det også med at stjæle al opmærksomheden, for faktisk fylder kaffe lige så meget som juice i Joe & The Juices brand - rent bogstaveligt.

Du har måske undret dig over, hvem 'Joe' er? Men her er spørgsmålet snare, 'hvad' Joe er.

- Jeg tror, Joe er følelsen, man får, når man drikker sin første dobbelte espresso en tidlig morgen, skriver Kaspar Basse til metroxpress.

Men hverken kaffe eller juice vil være i juicebossens tanker, når han bliver gammel. Til metroxpress fortæller han, at når han skal til at dø, vil han kun tænke på at drikke rødvin.

Juice hitter, men kan ødelægge dit smukke smil
Juice hitter, men kan ødelægge dit smukke smil

LÆS OGSÅ: Rynkeby tilbagetrækker juice med skimmelsvamp

LÆS OGSÅ: TV: Erstat morgenjuicen med kartoffelvand

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Praktikant med kritisk vidneudsagn...
bt.dk
Danskere søges til at teste buttplugs...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx