Af - 03/03-16 23:12

Fyret for at lugte for megetFyret for at lugte for meget

75 geder har mistet deres job, fordi de ikke var grundige nok, og fordi de havde problemer med den personlige hygiejne på arbejdspladsen.

Bildstrecke im Grossformat »

De stank, de spiste det forkerte, og de var for dyre i drift. Der var mange ting, der ikke fungerede, da en amerikansk park hyrede 75 geder.

Alle ved vist, at hvis du ofte sjusker på dit arbejde, kan du risikere at blive fyret. Og dette gælder tilsyneladende ikke kun mennesker.

75 geder er for nyligt blevet afskediget fra deres job i en park i Salem i den amerikanske stat Oregon. Det skriver Huffington Post på baggrund af nyhedsbureauet Reuters.

Interesserer du dig for arbejdsmiljø, arbejdsvilkår og virksomhedskultur, og vil du opdateres om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Som en del af et pilotprojekt var gederne ansat som levende græsslåmaskiner. De skulle spise ukrudt i den knap fem kvadratkilometer store park. Men gedernes arbejdspræstation skuffede chefen:

For det første var gedernes arbejde præget af sjusk og sløseri. De grøntspisende gederne nøjedes nemlig ikke med at spise det ukrudt, de var ansat til at holde nede. De gumlede også lystigt på parkens andre planter.

TV: Ged bor sammen med tiger og frister skæbnen - det skulle den ikke have gjort
TV: Ged bor sammen med tiger og frister skæbnen - det skulle den ikke have gjort

Dertil kom det åbenbart bag på gedernes arbejdsgiver, at geder ikke har samme personlige hygiejne, som man kan forvente af menneskelige ansatte. En del af fyrringsgrunden var nemlig, at gederne havde "en staldagtig aroma".

Den tredje årsag til, at gederne fik sparket, var, at der gik for meget tid med ansatte, der skulle holde øje med de små kræ.

Parken er nu gået tilbage til den oprindelige løsning, hvor en enkelt parkbetjent og et hold - mere velduftende - fængselsindsatte udfører gedernes aflagte job.

Kim sagde sit job op i Novo Nordisk: Nu vil han tjene penge på isterninger
Kim sagde sit job op i Novo Nordisk: Nu vil han tjene penge på isterninger

LÆS OGSÅ: TV: Dødsdømt ged blev sænket ned til tigeren - men det gik ikke som du tror

LÆS OGSÅ: Gedens forbandelse lever fortsat - Tilbage til Fremtiden tog fejl

LÆS OGSÅ: Sjovt! Internettet går photoshopamok på denne mands gede-selfie

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx