Af Mathias Tuxen - 09/09-17 08:20

Supermarkedskæde i ny satsning: Åbner ny specialbutik på nettet Supermarkedskæde i ny satsning: Åbner ny specialbutik på nettet

Onsdag gik Coop i luften med deres helt nye online bogbutik.

storybild

Arkivfoto (Billede: Preben Madsen)

Den nye satsning åbner med 5.000 titler i alt fra bestsellere, krimier, biografier, børnebøger, fagbøger, rejsebøger og ikke mindst kogebøger.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse. Den nye bogbutik på nettet er en del af Coops strategi om at have et omfattende og populært online shoppingcenter, som nu også sætter bøger på hylderne.

Og selvom det er en onlinebutik, så gælder det ikke kun e-bøger, men også fysiske bøger.

»Den fysiske bog er langt fra udkonkurreret af e-bøger og netlydbøger. Det oplever vi i Coops fysiske butikker som Kvickly og Superbrugsen,« fortæller kommerciel direktør i Coop.dk Peter Gram Møller.

Coops nye satsning er ifølge pressemeddelelsen blandt andet baseret på, at danskerne i stigende grad køber deres bøger på internettet og i supermarkederne. Det fremgår af Bog- og Litteraturpanelets seneste årsrapport 'Bogen og litteraturens vilkår 2016'. Her står der eksempelvis:

'Færre og færre personer har de seneste godt 15 år foretaget deres seneste bogkøb i en fysisk boghandel eller gennem en bogklub. Til gengæld stiger andelen af bogkøb foretaget på internettet eller i et supermarked/en kiosk.'

Coop.dk tilbyder på nuværende tidspunkt to områder på deres online shoppingcenter, der inddeles i Coop Shopping og Coop Mad.

Bogbutikken kommer til at være placeret under Coop Shopping.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-klub vil have flere på...
bt.dk
Avicii død: Efterlader sig kæmpe formue
bt.dk
‘Bad boys’-Amalie: Sådan er Lasses og...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx