Af - 28/01-17 12:42

Last call: Gør et udsalgskup på mobilerLast call: Gør et udsalgskup på mobiler

Januarudsalget lakker mod enden, men det er stadig muligt at finde gode smartphones til skarpe priser. Næsten 1.000 kroner i prisforskel på samme telefon.

storybild

Der kan kan være mange penge at spare på for eksempel en iPhone SE, hvis man ser sig for. (Billede: Scanpix/arkiv)

Mobilskaberne er på kundejagt her i januar, og på flere smartphones man spare næsten 1.000 kroner, hvis man køber den hos den billigste frem for den dyreste udbyder. Det viser en undersøgelse, som prissammenligningsportalen Samlino.dk har foretaget.

For eksempel kan man hos Telmore få en iPhone SE (64 GB) for 4.074 kroner inklusive seks måneders abonnement med fri tale, fri sms/mms, 40 GB data og Telmore Musik, mens den samme telefon hos CBB koster 4.944 kroner eksklusive en musiktjeneste.

Spar op til 3398 kroner på internet om året
Spar op til 3398 kroner på internet om året

Endnu større prisforskel og abonnementsvilkår er der på Samsung Galaxy S7 Edge. Her får man mest valuta for pengene hos Telenor, der sælger telefonen for 5.870 kroner med et seks måneders abonnement, der har noget mere power end Fullrate, hvor prisen er 6.808.

- Vi ser mange stærke tilbud på mobiler i januar. Det er en god mulighed for selskaberne for at tiltrække nye kunder. De tjener lidt mindre på mobilen. Til gengæld får de en ny fast kunde, der hurtigt tjener sig hjem via abonnementet, siger marketingdirektør i Samlino.dk Mikkel Zimakoff og tilføjer:

Så meget bredbånd får du for under 200 kroner
Så meget bredbånd får du for under 200 kroner

- Vi ser ofte, at selskaberne har den samlede billigste løsning med et af deres dyreste abonnementer. Det kan virke mærkeligt, men selskaberne gør det i håb om, at man vil fortsætte med det dyre abonnement – også efter at bindingen udløber.

TV-udbyder samler tv-kanaler og streaming side om side
TV-udbyder samler tv-kanaler og streaming side om side

Går man efter en billig smartphone, er Huawei P9 Lite et godt bud. Telia er med en pris på 2.250,50 kroner den billigste udbyder, og med i købet får man et seks måneders abonnement med blandt andet 50 GB data og Spotify Premium.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

17-årig piges køreprøve ødelagt af...
bt.dk
FCM-boss svarer igen: Brøndby-ejer...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
Far til 14-årige og udviste Yiming:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx