Af - 03/09-13 07:00; Opdateret: 03/09-13 11:22

Den nøgne handyman: Derfor gør jeg detDen nøgne handyman: Derfor gør jeg det

Du er måske stødt på 'Thomas Nøgen Handyman' på Facebook og har undret dig over, hvorfor han tilbyder sin nøgne hjælp gratis. Metroxpress har taget en snak med den nøgne handyman.

storybild

Virker det lidt uoverskueligt at skulle fuge ventilationen? Så kan du skrive til Thomas, han kommer gerne og gør det kvit og frit - og uden en trevl på kroppen. (Billede: Dimier Odilon)

'Jeg støvsuger hele huset uden en trevl, mens du tager en slapper på sofaen'. Sådan lyder tilbuddet fra den nøgne handyman Thomas på Facebook.

Det lyder nok lidt lummert i de flestes ører, men for den 36-årige singlemand fra København har det intet med sex at gøre:

- Jeg kan godt lide at være nøgen, det er bare rigtig fedt. Og så har jeg ikke noget imod, at et andet menneske kigger på mig. Jeg får ikke noget erotisk ud af det. Det er ikke sådan, at jeg går rundt med erektion eller noget.

Efter han er begyndt på sin sidegesjæft for knap en måned siden, er han nærmest druknet i henvendelser. Også fra kvinder, der vil have sex med ham.

LÆS OGSÅ: Mand meldt til politiet: Var nøgen i eget hus

- Jeg synes, det er vigtigt at udbrede tanken om, at man godt kan være uden tøj, uden at det skal blive seksualiseret, siger Thomas og forklarer, at det er en af grundene til, han har valgt at tilbyde sin nøgne hjælp. Derfor takker han også nej til de frække tilbud.

Ind til videre har Thomas været ude hos fire kvinder, hvor han har lavet alt fra at stryge tøj til at slå græs:

- Der kommer mange sjove spørgsmål: 'Må man gerne bare sidde og kigge på dig?' Det må man gerne. 'Må man selv være med i arbejdet?' Det må man også gerne. 'Må man selv være uden tøj?' Hvor jeg siger, det er jo dit eget hjem. Bare der er ikke er nogen fysisk kontakt.

Det er dog ikke hvad som helst, han vil stille op til. Han har blandt andet takket nej til at servere nøgen for en flok piger:

- Det er ikke et show, jeg kommer ud og laver.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Læge kiggede stortalent i øjnene, da...
bt.dk
Er dette billedet, der viser, at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx