Af - 08/11-16 21:54

Herle styrer hele herlighedenHerle styrer hele herligheden

På få år har 29-årige Herle Jarlgaard Hansen etableret designmarkederne Finders Keepers som tilbagevendende begivenheder i Danmarks største byer. Nu er hun klar til ’next level’

storybild

29-årige Herle Jarlgaard Hansen ruller fra næste år sine Finders Keepers designmarkeder ud i blandt andet Sverige. (Billede: Camilla Brændgaard)

Modetøj, kunsthåndværk, smykker, plakatkunst og meget mere. Talentfulde, men stadig grønne designere og kunsthåndværkere har med Finders Keepers-markederne i København, Aarhus, Odense og Aalborg fået en fremskudt platform til at vise og sælge deres produkter.

Bag det succesfulde koncept står 29-årige Herle Jarlgaard Hansen, som er droppet ud af Danmarks Designskole for at forfølge iværksætterdrømmen.


- Konceptet har vist sit værd. Nu handler det om at tage det til next level.
Herle Jarlgaard Hansen, direktør for og eneejer af Finders Keepers ApS

TV: 18-årige Rasmus bliver ved med at spytte virksomheder ud
TV: 18-årige Rasmus bliver ved med at spytte virksomheder ud

Hun er lidt træt, da hun tager telefonen mandag formiddag. Hun er lige kommet hjem efter to dages weekend-marked i Aalborg med 70 stande og 3.000 betalende gæster, og allerede den 19.-20. november slår hun dørene op for Finders Keepers design-julemarked i Det Gamle Grønttorv i København med omkring 150 stande, madboder og forventeligt 5.000-6.000 betalende gæster.

Her er visitkortet, der kan forvandle sig til vilde blomster
Her er visitkortet, der kan forvandle sig til vilde blomster

- Vi har mange forskellige typer kreative iværksættere og designere med på markederne. Vi har hende den unge fra Designskolen, som bruger markedet til at teste, om forbrugerne synes om det. Og så har vi de lidt mere garvede, som er med for at sælge til både forbrugere og forretninger, siger Herle.

Finders Keepers-marked. Foto: PR-foto.

2016 har være et godt år med fokus på bundlinjen, og når den sidste stadeplads er pillet ned igen på Grønttorvet, skal resten af året bruges på forretningsudvikling og investormøder.

Iværksætter laver smart bagagekoncept for airbnb-gæster
Iværksætter laver smart bagagekoncept for airbnb-gæster

- Det handler både om at finde en måde at hjælpe de mange dygtige designere videre på, men også om at udvide til udlandet. I foråret 2017 afholder vi vores første marked i Stockholm, og planen er at lave en platform og markeder for skandinaviske designere i Skandinavien.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx