Af - 22/08-14 09:58; Opdateret: 22/08-14 10:16

Britney Spears i frækt samarbejde med dansk lingeri-gigantBritney Spears i frækt samarbejde med dansk lingeri-gigant

Britney Spears kommer til København for at lancere ny romance-sexet lingeri-kollektion.

storybild

Britney kommer til Danmark til september for at lancere sit og CHANGE's nye lingeri-brand The Intimate Britney Spears. (Billede: The Intimate Britney Spears.)

Skandinaviens største lingerikoncern, danske CHANGE med over 180 butikker verden over, starter et nyt lingerifirma op i samarbejde med ingen ringere end verdensstjerne Britney Spears. Det nye brand, som Spears både er medejer og medudvikler af, hedder The Intimate Britney Spears.

14 år med Britney: Sex, skandaler og skaldethed
14 år med Britney: Sex, skandaler og skaldethed

Lanceringen kommer til at foregå til et stort modeshow i Forum den 25. september, hvor den amerikanske popstjerne selv vil være til stede. Publikum skal dog ikke forvente at se Britney på cat walken iført sin egen romantiske lingeri-kollektion, men hun vil give et længere interview på scenen, siger Grundlægger og direktør for CHANGE Claus Walther Jensen til metroxpress.

Jobsøgende? Bliv Britney Spears' krop
Jobsøgende? Bliv Britney Spears' krop

Han har store forventninger til de små pikante tøjstykker. CHANGE har skudt et større to-cifret millionløb i projektet, og forventningen er, at investeringen hurtigt vil tjene sig selv hjem, siger han.

Britney Spears skal ikke blot fungere som blikfang for CHANGE, som har indgået en 20-årig kontrakt med Britney. Hun er med i hele processen fra processen fra ide til færdigt produkt, siger Claus Walther Jensen.

- Det et et seriøst og langsigtet samarbejde for begge parter Hun viser os for eksempel billeder af stilarter, hun er inspireret af eller en specifik blonde eller et snit. Det indarbejde vi så i de første stregtegninger, og så sender vi prøver til Britney, som hun sender tilbage med korrektioner.

Britney: Ser anderledes på sex
Britney: Ser anderledes på sex

Om kollektionen udtaler Britney Spears i en pressemeddelelse:

- Min vision for The Intimate Britney Spears er at designe undertøj, der er sexet, luksuriøst og behageligt på samme tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Drama i retten: Peter Madsen forlod...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx