Af - 03/12-16 14:09

Mettes datter gjorde rystende fund i risengrød: Det kunne have gået frygteligt galtMettes datter gjorde rystende fund i risengrød: Det kunne have gået frygteligt galt

En pige på bare 4 år fandt farligt objekt i sin risengrød

Bildstrecke im Grossformat »

Da 32-årige Mette Josefine Catter i torsdags satte sig til bords sammen med sine børn, var hun ikke forberedt på, at måltidet skulle udvikle sig til en ubehagelig oplevelse.

Moren til tre, der for tiden er på barsel, havde serveret risengrød for sine to ældste børn. På helt sædvanligvis havde hun købt en færdigpakket portion af den populære decemberspise og varmet det op i en gryde.

Men pludselig kom et fremmedlegeme til syne i den portion, som hendes datter på fire år sad med.

- Hun opdager helt tilfældigt, at der er en tegnestift i maden. Hun ser den heldigvis på tallerkenen inden, hun får den i munden, siger Mette Josefine Catter til metroxpress.

- Først var jeg meget overrasket, men så blev jeg dybt rystet. Det kunne jo have gået frygteligt galt, hvis hun ikke havde set den og bare slugt den, siger hun.

Stine skrev eksplosiv klage til Rema 1000: Fik overraskende svar retur
Stine skrev eksplosiv klage til Rema 1000: Fik overraskende svar retur

Den 32-årige mor har siden afleveret tegnestiften og emballagen til det lokale supermarked, Rema 1000, hvor grøden var købt.

Siden har hun gjort kæden opmærksom på oplevelsen på Facebook, hvor hun også har fået et svar:

- Tak for din henvendelse. Vi er meget glade for at høre fra vores kunder.Først og fremmest vil vi gerne beklage den kedelige oplevelse, du har haft med vores risengrød. Kvaliteten af vores fødevarer er meget vigtig for os og vi følger straks op på sagen, skriver Rema 1000 blandt andet og lover at tage fat i leverandøren for en forklaring.

Metroxpress har kontaktet Rema 1000 for at høre, om andre kunder skal frygte at åbne for en færdigpakket portion risengrød. Supermarkedet lover at vende tilbage med svar på, om der er tale om en produktionsfejl eller et engangstilfælde.

Dette supermarked rammer bunden i ny tilfredshedsmåling
Dette supermarked rammer bunden i ny tilfredshedsmåling

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Popstjerne skrev om Andreas og...
bt.dk
Anna Due afslører: Derfor er jeg med...
bt.dk
Dronningens nære veninde har fulgt...
bt.dk
Brændt straffespark og drama:...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx