Af Simon Boas - 01/08-17 13:19

Ikea og Hay i nyt samarbejde: Her er deres møblerIkea og Hay i nyt samarbejde: Her er deres møbler

Inden længe vil en stor del af den danske befolkning modtage et nyt Ikea-katalog. Og det byder på flere interessante møbler, der er designet i et samarbejde mellem den danske designvirksomhed Hay og Ikea.

storybild

(Billede: IKEA)

For blandt de mange nyheder fra den sveske møbelgigant gemmer der sig nemlig en lang række særkollektioner fra Hay. Det oplyser Ikea i en pressemeddelelse, der er udsendt i forbindelse med det kommende produktkatalog.

'Vi laver spændende designsamarbejder og skaber særkollektioner for at prøve nye ting og hente ny inspiration. Når vi skaber kollektioner med designere udefra, udforsker vi nye ideer, materialer og produktionsformer sammen med dem,' siger Lena Gaarde, marketingchef i IKEA Danmark.

Samarbejdet mellem de to møbelvirksomheder har i første omgang resulteret i kollektionen YPPERLIG, der blandt andet består af en stol med armlæn og en sofa, der ifølge Ikea selv er inspireret af design fra begyndelsen af 50'erne.

Det første Ikea-katalog udkom tilbage i 1951, og er i dag blandt verdens største udgivelser med sine 203 millioner trykte eksemplarer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx