Af - 21/06-17 16:59

BVADR: Populær Burger King-restaurant får sur smileyBVADR: Populær Burger King-restaurant får sur smiley

En faldefærdig restaurant med beskidt gaffatape. Så hård er dommen over Burger King på Rådshuspladsen.

storybild

Det er en mondæn adresse - men en knap så mondæn indretning i restauranten. (Billede: Scanpix)

Burgerkædens fornemste filial har fået en sur smiley, efter at have haft problemer med vedligeholdelse af butikken.

Det fremgår af den seneste fødevarekontrolrapport fra 23. maj.

Her var fødevarekontrollen på besøg hos Burger Kings kronjuvel på Rådhuspladsen i København, men til trods for den fornemme adresse var den tilsynsførende ikke imponeret over forholdene i restauranten.

Populære restaurantkæder afsløret: Har store problemer med hygiejnen
Populære restaurantkæder afsløret: Har store problemer med hygiejnen

Således var der ifølge fødevarekontrollen både problemer i køkkenet og i rammerne omkring gæsterne, hvilket kan være til fare for hygiejnen.

‘Gulv i produktionsområde fremstår med revner og huller,’ står der blandt andet.

‘Der er revner og ujævnheder i gulvbelægning på trapper, gelænder ved tappe fremstår med ujævn og beskidt overflade, der er hul i vinyl på gulv ved foden af trappen, malede kanter ved trappe fremstår ikke jævne og afvaskelige, kanter på bordplade ved kaffemaskine er beklædt med gammel beskidt gaffatape,’ fremgår det videre.

Raphael var lige ved at brække sig, da han tog en bid på Burger King
Raphael var lige ved at brække sig, da han tog en bid på Burger King

Fødevarekontrollen havde advaret Burger King om risikoen for en sur smiley to måneder inden, da den tilsynsførende her påpegede problemerne. Her blev det lovet, at ‘gulv i produktionsområde repareres i aften,’ står der i rapporten fra marts.

Men Burger King kunne ved besøget den 23. maj stadig ikke dokumentere, at der var indgået aftaler med håndværkere, der kunne få forholdene i orden.

Administrerende direktør hos Burger King Danmark, Rune Sandvik, beklager forholdene på restauranten i en mail til BT og understreger, at man vil forsøge at rette op på det omgående.

Dansk Supermarked vil slås med den gyldne måge og kongen
Dansk Supermarked vil slås med den gyldne måge og kongen

'Hos Burger King har fødevaresikkerhed samt rengøring allerhøjeste prioritet, hvorfor vores medarbejdere også jævnligt bliver instrueret i korrekt fødevarehåndtering og hygiejneforhold i forbindelse med deres ansættelse. At restauranten på Rådhuspladsen ved Fødevarestyrelsens seneste besøg ikke har levet op til vores standarder angående vedligehold og af Fødevarestyrelsen får en anmærkning for ikke at have repareret revner i gulvet, er derfor på ingen måde acceptabelt. Aftalen med vores leverandør på reparationen blev ikke overholdt,' lyder det fra Rune Sandvik, inden han fortsætter:

'Det er er forhold, som vi naturligvis ikke finder optimale. Derfor har vi nu indskærpet over for restauranten, at dette skal bringes i orden omgående.'

LÆS OGSÅ: 3 ting, du IKKE vidste, du kan bestille hos McDonald's og Burger King

LÆS OGSÅ: Burgerkæde beklager lortesag: Er det Danmarks klammeste toilet?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx