Af - 06/05-15 21:36; Opdateret: 06/05-15 22:49

Kunderne raser over gavekort: Hold jer væk fra det her firmaKunderne raser over gavekort: Hold jer væk fra det her firma

Flere købere advarer mod firmaet GR8 Expirence, der sælger køreoplevelser. Firmaet aflyser deres aftaler og har nu udmeldt, at kunderne må til Sverige, hvis de vil have noget for deres penge. Nu vil en køber politianmelde firmaet.

storybild

Hvis GR8 Expirences købere, vil sidde bag rettet i denne bil, må de nu til Sverige. (Billede: Polfoto)

- Det er ekstremt ærgerligt. Vi stod alle sammen og ventede på, at der ville komme en lækker bil. Det gjorde der så ikke. Min far havde glædet sig rigtig meget. Vi har penge ude at svømme, og dem vil vi gerne have igen.

Sådan siger Jesper Kielskov Bentzen, der sammen med sin bror havde overrasket sin far på farens 60'års fødselsdag med et gavekort til GR8 Expirence. Gavekortet gav faren adgang til at køre en kort tur bag rettet i en Ferrari.

Vind en gaveboks fra Smartbox + TAKEN 3 DVD
Vind en gaveboks fra Smartbox + TAKEN 3 DVD

Først dukkede Ferrarien ikke op som aftalt, og nu er Jesper Kielskov Bentzens nye aftale med GR8 Expirence på lørdag aflyst. Jesper Kielskov Bentzens far må tage til Malmø eller Göteborg, hvis han vil have noget for sine penge. Sådan lyder meldingen til fra GR8 Expirence.

Jesper Kielskov Bentzen har forgæves forsøgt at opsøge firmaet telefonisk og på adressen.

Flyvende Vettel giver Ferrari sjælden Formel 1-sejr
Flyvende Vettel giver Ferrari sjælden Formel 1-sejr

Også Christina Hansen og Gitte Amalia har været ude for næsten samme forløb. De kan heller ikke få deres penge tilbage, men GR8 Expirence har ”tilbudt” dem at tage til Sverige, hvis de vil have deres oplevelse.

De er blot tre ud af mange, der har delt deres utilfredshed med GR8 Expirence på Trustpilot. Nu vil Gitte Amalia forslå alle de utilfredse købere at gå sammen om at politianmelde firmaet.

Hvis man har købt en forestilling i Det Kongelige Teater, og forestillingen bliver flyttet til et andet teater, burde man kunne få sine penge tilbage
fortæller chefkonsulent i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Henrik Sedenmark.

Gammel skat stod gemt i lade: Nu er familie mangemillionærer
Gammel skat stod gemt i lade: Nu er familie mangemillionærer

Han vil ikke tage stilling til den konkrete sag, men forklarer, at køber skal have sine penge tilbage, hvis sælger ikke leverer den ydelse, som der er betalt for.

GR8 Expirence har svaret Metroxpress på mail, at det ikke koster mere end 51 kroner at køre med toget fra København til Malmø, hvor Ferraien venter.

På GR8 Expirences hjemmeside er det stadig muligt at købe en køretur, der foregår i enten Århus eller København.


LÆS OGSÅ: Peugeot politianmeldt: Skjulte priser i reklame

LÆS OGSÅ: Sur kunde gik til klagenævnet: Jeg fælder!

LÆS OGSÅ: Sur kunde gik til klagenævnet: Jeg fælder!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Kim Walls danske kæreste: Hun var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx