Af - 23/03-16 19:35

Stor guide: Her får du de mest populære mobiltelefoner billigstStor guide: Her får du de mest populære mobiltelefoner billigst

Hvis du skal ud og investere i eksempelvis en ny iPhone, er der 1.392 kroner at spare ved at gå til den billigste forhandler. Spar 1-738 kroner på en Sony Xperia.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik her for at se, hvor du får den største besparelse på de fem mest populære smartphones.

Iphone, Samsung Galaxy og Sony Xperia. Der er mange forskellige populære smartphones at vælge imellem, når vi skal ud og investere i en ny mobiltelefon. Men foruden de mange forskellige telefoner, er der i dag også et hav af teleselskaber, der lokker med gode priser.

I sådan et marked kan det være vanskeligt og tidskrævende at få et overblik, men spar på kræfterne, for i denne artikel guider vi dig til de bedste tilbud på baggrund af friske tal og prissammenligninger indhentet af Samlino.dk.

Resultatet af prissammenligningen viser, at du skal punge ud med mindst hos teleselskabet 3, hvis du er på jagt efter en Iphone 6S med 64GB. Her kan du få smartphonen med 6 måneders abonnement for 6.400 kroner.

Du kan med fordel blive stående i butikken, hvis du vil have en ny Samsung Galaxy S7 med 32GB. Hos 3 koster den nemlig 5.980 kroner, hvilket er den bedste pris.

Men 3 er ikke den billigste udbyder, hvis du er interesseret i en Sony Xperia Z5, Microsoft Lumia 950 eller en Huawei Nexus 6P. Sidstnævnte sælges billigst hos Callme, hvor du slipper med 5.443 kroner for et seks måneders abonnement på en model med 64 GB.

Telenor kan til gengæld levere den billigste løsning, hvis du vil eje en Microsoft Lumia 950 med 32GB eller en Sony Xperia Z5 med 32GB. Hos Telenor kan de - med et seks måneders abonnement - købes for henholdsvis 4.034 og 4.994 kroner.

Interesserer du dig for gode tilbud og forbrug, og vil du opdateres om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

- Vores analyse viser, at der er stor forskel på pris alt efter, hvilket selskab man vælger at købe sin nye telefon fra. Det kan derfor betale sig at undersøge markedet, inden man køber, skriver Kristian Pitzner-Jørgensen, direktør i Samlino.dk og fortsætter:

Samtidig viser det sig, at det bedre kan betale sig at købe en smartphone med abonnement gennem et teleselskab fremfor at købe en smartphone uden abonnement. En Iphone 6s 64GB viser sig nemlig at koste 979 kroner mere hos en forhandler, som Elgiganten, end hos 3, hvis man binder sig til et abonnement i seks måneder.

Se priserne hos de syv udbydere på de fem smartphones i de fem tabeller nedenfor.


Tabbel nedenfor viser prisen for Iphone 6s 64 GB med fri tale og fri SMS og MMS med binding i seks måneder.

SelskabDatagbOprettelseogandetkr.Totalpris6månederkr.EkstraserviceTabbel nedenfor viser prisen for Samsung Galaxy S7 32GB med fri tale og fri SMS og MMS med binding i seks måneder.

SelskabDatagbOprettelseogandetkr.Totalpris6månederkr.Ekstraservice


Tabbel nedenfor viser prisen for Huawei Nexus 6P 64GB med fri tale og fri SMS og MMS med binding i seks måneder.

SelskabDatagbOprettelseogandetkr.Totalpris6månederkr.EkstraserviceTabbel nedenfor viser prisen for Microsoft Lumia 950 32GB med fri tale og fri SMS og MMS med binding i seks måneder.

SelskabDatagbTotalpris6månederkr.EkstraserviceTabbel nedenfor viser prisen for Sony Xperia Z5 32GB med fri tale og fri SMS og MMS med binding i seks måneder.

Telenor_cokwr_cpzh4_cre1lFritaleogsmsinorden


LÆS OGSÅ: Spar 1.800 kroner med mobilt bredbånd

LÆS OGSÅ: Studerende mister tusindvis af kroner i transportrabat

LÆS OGSÅ: Spar en formue på priskrigen på andelsboliglån

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: 'Paradise'-fyr har...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Fordele og ulemper ved brugt eller ny...
bt.dk
Voldsomme besparelser i DR: Lars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx