Af - 09/11-15 06:42; Opdateret: 09/11-15 15:50

Jette udlover 20.000 kroner til den der finder hendes hund i liveJette udlover 20.000 kroner til den der finder hendes hund i live

Arbejdssøgende folkeskolelærer udlover 20.000 kroner i dusør, hvis du finder hendes 2-årige tjekkiske rottehund, Schiller, der forleden forsvandt i Espergærde.

Bildstrecke im Grossformat »

Har du set Schiller?

- Jeg har det af pommeren til. Det er det mest forfærdelige, jeg har været ude for. Det er som at miste et medlem af familien, siger Jette Skovmand fra Espergærde til metroxpress.

Hendes hund Schiller forsvandt onsdag 28. oktober, da hendes mand var ude at gå tur med den. Schiller drejede rundt om et hjørne på en bygning, og 30 sekunder senere, da manden gik hen om hjørnet for at kigge efter hunden, var Schiller væk.

Det har fået Jette Skovmand og hendes mand til at gribe til lommerne og udlove en dusør på hele 20.000 kroner til den person, der finder hendes hund i live.

Kan du godt lide at læse om pengerelaterede emner, og vil du opdateres om emnerne? Så like MX PENGE på Facebook.

- Flere anbefalede mig at udlove en dusør på 10.000, men der er mere gennemslagskraft i 20.000. Sådan får Schillers forsvinden opmærksomhed fra omverdenen, siger 60-årige Jette Skovmand.

Hun har været arbejdssøgende siden august, og før det ansat som skolelære. Men hun fortæller, at hun har sparet nok op til at kunne betale de 20.000 kroner.

Maddie-betjente skal afhøre tysk børnemorder
Maddie-betjente skal afhøre tysk børnemorder

Og dusørens størrelse ser da også ud til at have haft en positiv effekt - omend hunden endnu ikke er fundet. Jette Skovmand har været i lokalaviserne - nu i metroxpress - og hun har fået mange til at dele og like hendes opslag på Facebook.

Efterforskningen har dog kun udløst én henvendelse, og det vidste sig, at det ikke var Schiller.

- Jeg kan ikke gøre mere, end jeg har gjort nu. Vi har ledt i området, sat 100 sedler op alene i Espergærde og prøvet at sætte Schillers hundekurv udenfor, for at tiltrække den med dens lugt, siger Jette Skovmand.

Hun opgiver dog ikke lige foreløbig håbet om at få Schiller tilbage og vil til hver en tid - også om flere år - betale 20.000 kroner i dusør.

14-årige Sebastian fundet i god behold
14-årige Sebastian fundet i god behold

LÆS OGSÅ: Nu får vi endelig svaret: Derfor vender hunde hovedet på skrå

LÆS OGSÅ: Videnskaben giver svaret: Derfor skal du kæle din kat

LÆS OGSÅ: Disse hvalpe koster 100.000 kroner stykket

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx