Af - 07/11-16 18:21; Opdateret: 09/11-16 19:52

Saml mobilabonnement og tjenester og spar kassenSaml mobilabonnement og tjenester og spar kassen

Der kan være flere tusinde kroner at spare om året ved at samle sit mobilabonnement, digitale tjenester og andre services hos en udbyder.

storybild

Der kan være mange penge at spare ved at samle mobilabonnement og andre tjenester og services i ét abonnement. (Billede: Scanpix/arkiv)

Hvis du er storforbruger af digitale tjenester som netaviser, streaming af musik og tv og e-bøger, kan du spare mange penge ved at tegne et mobilabonnementer, der inkluderer dine favoritter frem for at have særskilte abonnementer til din telefon og digitale tjenester og andre services. Det viser en analyse fra prissammenligningstjenesten Samlino.dk (se hele analysen her)

Køb din nye Iphone 7 i udlandet og spar penge
Køb din nye Iphone 7 i udlandet og spar penge

- I visse tilfælde kan du spare mere end dit abonnement koster, hvilket altså vil sige at det pludselig har en positiv indvirkning på din privatøkonomi. Det er ret bemærkelsesværdigt, siger marketingdirektør i Samlino.dk, Mikkel Zimakoff

Den største besparelse finder man hos Telmore. Den årlige værdi af Telmores tjenester, blandt andre HBO, TV2Play og Mofibo, har en værdi på 7.598 kroner, hvis tjenesterne skulle købes enkeltvis. Men tegner man et abonnement hos Telmore med fri tale, fri sms/mms og 25 GB data er prisen 2.998 kroner om året inklusive hele pakken af tjenester.

Råd: Drop de små forsikringer og spar op
Råd: Drop de små forsikringer og spar op

Den næststørste besparelse finder man hos det nye teleselskab Plenti. Her har de tilknyttede tjenester til et mobilabonnement til 2.388 kroner om året med fri tale, fri sms/mms og fri data en værdi på 6.818 kroner, hvis de blev købt hver for sig.

Pakkeløsningerne med et væld af tjenester er teleselskabernes nye måde at konkurrere om kunderne på efter mange års prispres på basisproduktet tale, sms/mms og data.

Eksperternes trick: Spar penge på boliglånet
Eksperternes trick: Spar penge på boliglånet

- Teleselskaberne er begyndt at gå andre veje for at lokke nye kunder til og retfærdiggøre en højere pris, og her er ekstra tjenester en vigtig faktor, siger Mikkel Zimakoff.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx