Af - 20/07-16 17:37

Her er danskernes favorit-isHer er danskernes favorit-is

Hvilken is vil du helst sætte tænderne i? Det spørgsmål er deltagerne i en ny, dansk undersøgelse blevet stillet. Læs her, hvad de svarede.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik dig gennem billedgalleriet og få svar. Vi begynder med de is, der har fået færrest stemmere i undersøgelsen. De små is er de is, som færrest danskere synes bedst om på det klassiske iskort. Klik videre for at se, hvilken anden is, der er lige så upopulær som Minimælk-isene. Dens næse er et tyggegummi, og den smiler til en. Men det er åbenbart ikke godt nok til danskerne. I hvert fald er Isbjørnen den is, der sammen med Minimælk-isene har fået færrest stemmere i undersøgelsen - nemlig 0 procent af stemmerne. Lakridsiden har desværre kun fået én procent af stemmerne, hvilket betyder, at det er den is, som danskerne tredje mindst kan lide på det klassiske iskort. Maxibon-isen har kun fået to procent af stemmerne. To procent af stemmerne. Det var hvad Astronaut-isen kunne trække af stemmere i undersøgelsen. Den smilende is har desværre kun fået to procent af undersøgelsens stemmere. Den grønne og brune is har fået tre procent af stemmerne. Det er langt fra den eneste is, der har fået tre procent af undersøgelsens samlede stemmere - klik videre for at se, hvilke is der er lige så populære som Champagnebrusen. Zapp-isen har ligesom Champagnebrusen fået tre procent af undersøgelsens stemmere. Twister har også fået tre procent af stemmerne i undersøgelsen. Den gule is med flødeindholdet har ligesom de tre andre is fået tre procent af stemmerne, og de fire is deles altså om ottende, niende, tiende og elftepladsen. Cornetto-isen får en sjette- og syvendeplads, som den deler med en anden is. Klik videre for at se hvilken. Kæmpe Læsken er lige så populær som Cornetto-isen, da den også har fået fire procent af de samlede stemmere. Kung Fu-isen har fået fået seks procent af de samlede stemmere, og er altså den femte mest populære is på det klassiske iskort. På en fjerdeplads finder vi Københavnerstangen, der har fået syv procent af de samlede stemmere. Der er lidt flere kvinder end mænd, der har stemt på denne is. Ni procent har peget på Kæmpe Eskimoen som den is, de bedst kan lide. Det er især folk i aldrene 40-49 år, der er vild med denne is, for i denne aldersgruppe har isen fået 13 procent af stemmerne. 15 procent. Så mange har stemt på Magnum Classic som deres favoritis. Det er især de ældre i aldersgruppen 60-74, der er vild med Magnum Classic, for i denne aldersgruppe er der 28 procent, der har peget på denne klassiske is som deres favorit. 22 procent har stemt på denne is. Det er især mændene og folk mellem 50-74 år, der er vilde med Magnum Mandel, viser undersøgelsen. Fem procent svarer "ved ikke", mens to procent ikke bryder sig om is. Fem procent kan bedre lide en anden is fra et klassisk iskort, som ikke har været en af valgmulighederne.

Kilde: En ny undersøgelse, som YouGov har lavet for metroxpress.

I dag har solen de fleste steder været strålende, og varmen gavmild. Det er perfekt isvejr, men hvilken is fra et klassiske iskort, vil danskerne helst sætte tænderne i?

Det har metroxpress nu svaret på. En ny undersøgelse, som avisen har fået foretaget af analyseinstituttet YouGov, viser, at Magnum-isene er et stort trækplaster på iskortet.

Interesserer du dig for forbrug og shopping, og vil du opdateres med artikler om emnerne og andre pengerelaterede emner? Så like MX Penge på Facebook.

Næsten hver fjerde dansker vil nemlig helst spise en Magnum Mandel, hvis de kan vælge blandt de klassiske pindeis. Men også andenpladsen bliver indtaget af en Magnum. Magnum Classic. Den har fået 14 procent af de samlede stemmere i undersøgelsen.

Her får du Københavns bedste is
Her får du Københavns bedste is

Undersøgelsen viser, at det typisk er mænd og ældre, der er vilde med Magnum.

Mindst populær er isene Minimælk og Isbjørnen, der er kendt for sin tyggegumminæse. De to is har ikke fået nogen stemmere.

10 vilde nyheder på vej: Her er sommerens nye is
10 vilde nyheder på vej: Her er sommerens nye is

LÆS OGSÅ: LISTE: 10 feriebilleder piger skal stoppe med NU

LÆS OGSÅ: Så hurtigt smelter din is

LÆS OGSÅ: Sådan vil IS ramme europæiske turister til sommer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx