Af - 26/09-13 15:46; Opdateret: 27/09-13 09:18

Træls toilet-ulykke rammer mange danskereTræls toilet-ulykke rammer mange danskere

Tusindvis af danskere kommer til at tabe deres mobiltelefon i toilettet.

storybild

Landets mobil-reparatører har travlt med at ordne smartphones, som folk har tabt i toilettet. (Billede: Gert K. Nielsen )

Shit. Det er nok det mest sigende udtryk for den situation, som tusindvis af danskere havner i: Når mobilen ryger ned i toilettet.

Metroxpress har snakket med flere smartphone-reparatører, der alle jævnligt får henvendelser fra kunder, som med en trist og pinlig grimasse fortæller, at de har tabt deres smartphone i lokummet ved et uheld.

LÆS OGSÅ: Her er parret, der lever i 80'erne - hver dag

Kæden iRep.dk har inden for de seneste fire år repareret over 60.000 smartphones, hvoraf en stor del skyldes toilet-ulykker.

- Jeg vil skyde på, at det er én ud af fem, der er blevet beskadiget på den måde, siger Kristian Mehl, kundeservice-agent hos iRep.dk.

Som oftest opstår det bitre scenarie, fordi folk har mobilen siddende løst i lommen, og når de så skal have bukserne på, falder den ned i kummen.

- Det sker rigtig tit, og jeg har faktisk også selv prøvet det. I og med, at telefonen sad i min baglomme, faldt den lige ud og plaskede ned i toilettet, siger Jones Rasoulinia, der er medejer hos iCovers.dk.

Han har særligt ét godt råd til folk, der er kommet til at drukne deres telefon: Undlad at tænde den efterfølgende, da det kan kortslutte hele mekanikken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Mary fik Frederik til at græde: Læs...
bt.dk
Ny gade til dine børns barndom? Nu...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx