Af Ritzau - 28/10-16 09:38; Opdateret: 28/10-16 10:20

ATP henter ny topchef i NordeaATP henter ny topchef i Nordea

Pensionsselskabet ATP har fundet sin nye administrerende direktør. Det bliver 51-årige Christian Hyldahl.

storybild

Carsten Stendevad forlader ATP til nytår, hvor han afløses af 51-årige Christian Hyldahl. (Billede: Scanpix/Thomas Lekfeldt)

ATP har igennem nogle måneder været på udkig efter en ny administrerende direktør.

Den nuværende topchef, Carsten Stendevad, har opsagt sin stilling, og nu er hans afløser fundet.

Det bliver 51-årige Christian Hyldahl, der sætter sig i chefstolen fremover.

Han kommer fra en stilling som chef for Asset Management i Nordea og har tidligere bestridt en række topjob i Nordea, blandt andet som chef for Nordea Markets.

- Christian Hyldahl har i sine mange år i Nordea vist sig som en meget dygtig og respekteret finansmand med et indgående kendskab til den finansielle sektor.

- Christian Hyldahl er ligeledes bredt anerkendt som en særdeles dygtig leder med høj integritet og god dømmekraft, hedder det i en pressemeddelelse.

Christian Hyldahl selv glæder sig til at skulle stå i spidsen for Danmarks største pensionskasse, der har mere end fem millioner medlemmer.

- Som hele Danmarks pensions- og administrationsselskab spiller ATP en stor og vigtig rolle i det danske samfund – og løser en række vigtige opgaver, som har stor betydning i mange menneskers hverdag.

- Efter mange fantastiske år i Nordea har jeg fået en unik mulighed for at skrive et nyt kapitel i mit arbejdsliv, og jeg glæder mig enormt til at bidrage i ATP, siger han i en kommentar.

Carsten Stendevad forlader ATP på grund af sygdom i sin kones familie, der bor i USA.

Chefskiftet sker med virkning fra 1. januar.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx