Af - 23/06-16 13:28

Dette må være verdens frækkeste jobopslagDette må være verdens frækkeste jobopslag

Er du vild med dildoer, begejstret for svingerklubber, eller har du altid haft lyst til at deltage i et orgasmekursus? Så er dette job måske noget for dig.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du frisk på at teste dildoer, og/eller afprøve sexklubber og/eller teste sexkurser? Så er jobbet som testkanin hos Erotic World måske lige noget for dig. Søg jobbet nu.

Mange mennesker synes, at en orgasme er noget af det bedste i verdenen. Tænk, hvis man kunne kombinere det således, at det var en del af ens job?

Det har du muligheden for nu. Erotic World søger nemlig testpersoner, der skal afprøve nye produkter, (sex)klubber og (sex)kurser.

Vi kan se, at der er mange meninger om, hvornår en dildo gør godt og om størrelsens betydning! Vi søger derfor en række personer, der vil være testere af forskellige produkter og efterfølgende lave en kort beskrivelse af oplevelsen.

Det står der blandt andet i jobopslaget som på mindre end et døgn er nået ud til mere end 200.000 på Facebook.

Er du interesseret i at læse om sjove jobbeskrivelser, forbrug og arbejdsmiljø, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

- Antallet af ansøgninger er stukket helt af. Vi forventede at få 100 ansøgninger, men nu runder vi næsten 1.000. Det er helt vildt fedt. Vi er positivt overraskede, siger Dennis Møller fra Erotic World til metroxpress.

Han står for udvælgelsen af testpersoner.

Jobbet er ulønnet, men alle produkter og udgifter dækker Erotic World, og hvis man tester fysiske produkter, får man lov at beholde dem.

På grund af den store efterspørgsel har Erotic World nu valgt at udvide antallet af testpersoner. Fra kun at skulle bruge tre-fem personer, er virksomheden nu åben for at hyre ni-15 personer. Og der er ingen grænser for, hvem der kan søge.

- Vi søger alle slags mennesker. Singler, par, mænd og kvinder på tværs af seksuelle præferencer. Vi søger jomfruer samt folk med seksuelle erfaringer. Vi håber også at få ansøgninger fra personer, der er mere end 50 år, siger Dennis Møller.

'Kagekonge' - Er dette drømmejobbet?
'Kagekonge' - Er dette drømmejobbet?

Det eneste krav er, at man er minimum 18 år, og at man er klar til at teste et produkt, en klub eller et kursus cirka én gang hver tredje måned.

Udvælgelsen vil foregå således, at Dennis Møller vælger nogle ud, der skal udfylde et spørgeskema. Herefter bliver de endelige kandidater udtaget til jobbet.

Se opslaget her, eller klik her for at læse opslaget på Facebook-siden.

LÆS OGSÅ: Drømmejob? Her kan du tjene penge på at spise bacon

LÆS OGSÅ: Danskere søges til verdens bedste mandejob

LÆS OGSÅ: Dette må være 'drømmejobbet': Han får løn for at sove

LÆS OGSÅ: Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit

LÆS OGSÅ: Ni råd: Sådan tiltrækker du drømmejobbet på sociale medier

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx