Af - 12/09-15 19:37; Opdateret: 12/09-15 19:50

Rapport: Disse tre veje kan gøre dig til millionær i DanmarkRapport: Disse tre veje kan gøre dig til millionær i Danmark

Dollarmillionær, vel at mærke.

Bildstrecke im Grossformat »
Placering: 1 Familien Kirk Kristiansen (3. generation) ( På billedet er Kjeld Kirk Kristiansen med hustruen Camilla) med virksomheden: Kirkbi og Kirkbi Invest (Lego) Personlig formue 2014 i mio. kr.: 97.600 Placering: 2 Familien Louis-Hansen (2. generation) (Niels Peter Louis-Hansen på billedet) med virksomheden Coloplast. Personlig formue 2014 i mio. kr.: 35.300 Placering: 3 Familien Holch Povlsen (2. generation) (Anders Holch Povlsen på billedet) med tøjfirmaet Bestseller. Personlig formue 2014 i mio. kr.: 30.800 Placering: 4 Lars Larsen (1. generation) med Jysk Holding. Personlig formue 2014 i mio. kr.: 20.800 Placering: 5 Hanni Toosbuy Kasprzak (2. generation) (Til venstre er hendes mand og Eccos adm. direktør Dieter Kasprzak afbildet) Personlig formue 2014 i mio. kr.: 13.700 Placering: 6 Fam. efter Mærsk Mc-Kinney Møller (3. generation) (Mærsk Mc-Kinney Møllers datter Ane Uggla på billedet) med rederigiganten A. P. Møller - Mærsk. Personlig formue 2014 i mio. kr.: 13.500 Placering: 7 Familien Clausen (2. generation) (Jørgen Mads Clausen på billedet) med virksomheden Danfoss Personlig formue 2014 i mio. kr.: 10.400 Placering: 8 Familien Foss (2. generation) (Niels Foss på billedet) med virksomheden Foss. Placering 2013: 10 Personlig formue 2014 i mio. kr.: 8.600 Placering: 9 Familien Kirk Johansen (2. generation) (På billedet Anders Kirk Johansen der er en af tre sønner af Gunhild Kirk Johansen) med virksomheden Krik Kapital m.v Personlig formue 2014 i mio. kr.: 7.900 Placering: 10 Familien Topsøe (2. generation) (På billedet den nu afdøde grundlægger Haldor Topsøe) med virksomheden Haldor Topsøe. Personlig formue 2014 i mio. kr.: 7.000

Ovenfor kan du se en top ti over de rigeste danskere.

En ny amerikansk rapport viser, at der kun er tre veje til velstand i Danmark.

Det skriver Børsen Marketnews.

Vi har fået flere dollarmillionærer i Danmark.

I 2015 kan 69.000 danskere kalde sig for millionære i amerikanske dollar. Det er en stigning i forhold til sidste år, lyder det i den såkaldte rigmandsrapport, der hvert år bliver udfærdiget i samarbejde imellem konsulenthuset CapGemini og bankkæmpen RBC Wealth Management.

Rigmand griner fra graven: Kære børn, sådan får I jeres penge
Rigmand griner fra graven: Kære børn, sådan får I jeres penge

Skillelinjen er 6.580.462 danske kroner for at være med i millionærklubben, og for at kunne være med i datagrundlaget for rigmandsrapporten, der reelt hedder Worlds Wealth Reports.

I år er der kommet flere millionærer til. 15 procent for at være helt nøjagtig. Sidste år var der blot 60.200 danskere, der kunne bryste sig af at være millionærer i dollar. Rapporten viser, at de mange rigmænd primært har haft tre veje til deres svulmende formuer. Og det er hverken på grund af, at de er dygtige til at spare op eller tjener en særlig stor løn.

Danske Spil udbetalte millioner ved en fejl – nu må de beholde pengene
Danske Spil udbetalte millioner ved en fejl – nu må de beholde pengene

Danskerne er i gennemsnit millionærer
Danskerne er i gennemsnit millionærer

Rapporten viser, at de danske millionærersveje til en syvcifret bankkonto er enten at arve, investere i ejendomme igennem hele livet eller at investere i aktier. Faktisk er det den sidste, der er mest i fremgang, altså folk, der har haft held på børsen. Det går også godt på boligmarkedet, hvor salgspriserne har polstret lommerne hos de, der spekulerer i fast ejendom.

Der er dog ingen nævneværdig vækst i folk, der arver deres formue - så skyd hellere en hvid pil efter tanken om at blive stenrig på baggrund af en rig onkel i Amerika.

I forhold til nabolandene Norge og Sverige, så halter danskerne faktisk lidt efter på millionærfronten, men de nordiske naboer har også haft en bedre tradition for at investere.

LÆS OGSÅ: Teenager brugte sin telefon helt rigtigt på toilettet: Nu ruller millionerne ind

LÆS OGSÅ: Knoklede for en dollar om dagen – nu er hun Kinas rigeste kvinde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx