Af - 16/11-15 17:56

Her er løsningen til dig der ikke har tid til at købe julegaver i årHer er løsningen til dig der ikke har tid til at købe julegaver i år

Har du travlt i december, og kunne du godt undvære at bruge tid på at købe julegaver, så kan du finde hjælp her.

Bildstrecke im Grossformat »
Normalt leverer Favor Drop inden for en time, men hvis der er tale om en længere bestillingsliste af julegaver, der skal købes og leveres, kan Favor Drop garantere tre dages levering. Indtilvidere gælder Favor Drops service kun i Storkøbenhavn, men de regner med også at udvide til resten af Danmark. Til næste jul kan du derfor måske også få dine julegaver leveret til Aarhus. Skal dine julegaver nå at ligge under juletræet, skal du senest bestille den 21. december. Du kan få Favor Drop til at klare dine julegaveindkøb ved at kontakte Favor Drop gennem deres hjemmeside (se link nedenfor), ved at ringe eller sms'e. Husk at angiv, 1) hvilket prislejen gaven ligger i, og hvor meget, den højest må koste 2) Og leveringsadresse. Herefter kontakter Favor Drop dig med en pris på hele ydelsen. Alle de ting, du kan få leveret af Favor Drop, skal kunne være i en lille varevogn. Der er dog en undtagelse. I anledningen af julen har Favor Drop indgået en aftale med jule3et.dk om at levere juletræ med eller uden pynt til døren. Favor Drop er et nyt firma, der har været i gang i to måneder. Firmaet får dagligt mellem 40-50 ordrer og har op til tre biler til rådighed. Uden for julesæsonen kan du også få Favor Drop til at levere alverdens ting. - Vi leverer alt fra madpakker, der er glemt hjemme på køkkenbordet, til når folk har glemt en nøgle hos deres ven, siger Mostasa Yamani, der ejer Favor Drop. Uden for julegavetilbuddet koster levering 80 kroner. Nina Jørgensen fortæller til metroxpress, at hun ikke er nervøs for, at firmaet får købt en forkert gave, for hun ved, at de er ret præcise. - Jeg har før fået dem til at levere mig en pizza, som var lige den, jeg ville have - men hvor den slet ikke stod på menukortet, fordi jeg selv havde fundet på det indhold, jeg ville have på den, siger hun.

Hvordan foregår det, når du skal få Favor Drop til at klare dine julegaver for dig? Læs mere her.

Julen nærmer sig, og det samme gør julegaveindkøbene OG juletravlheden. For det kan være en rigtig tidsluger at rende ind i den ene butik efter den anden for at få julegaverne i hus.

Tid, som du måske ikke rigtig har, i en i forvejen proppet december.

- I år har jeg for travlt med at købe julegaver. Jeg skal ikke holde jul med min familie, der bor i København, og jeg har heller ikke mulighed for at tage til København og give dem gaverne inden den 24 december, siger 28-årige Nina Jørgensen, der bor i Aarhus og til dagligt arbejder som advokat.

Nina Jørgensens julegaver kommer dog til at ligge under juletræet 24. december hos familien i København. Hun har nemlig købt sig til en tidsbesparende løsning hos Favor Drop.

Kan du godt lide at læse om penge og forbrug, og vil du opdateres om emnerne? Så like MX PENGE på Facebook.

Favor Drop er en ny virksomhed, der lever af at bringe dig de ting, du ønsker. Det kan være alt fra en sandwich fra en bestemt butik til at hente en nøgle, der er glemt hos en ven.

I juleperioden har de udvidet deres service, så du nu kan sende dem en bestillingsliste med din families ønsker, og så sørger Favor Drop for at købe og levere pakkerne. Du kan bestille alt, så længe gaven kan være i en lille varevogn.

For at få juleindkøbene klaret af Favor Drop skal du punge ud med mellem 270 og 800 kroner i leveringsgebyr samt syv procent af, hvad du køber for.

Prognose: Gaveræset stikker af 17 dage før juleaften
Prognose: Gaveræset stikker af 17 dage før juleaften

Og et andet firma, der lever af det samme, 'Djinni', tilbyder også at købe og levere dine julegaver for dig.

- Vi kan endnu ikke melde noget ud om leveringsprisen, men vi kan sige, at vi kan gøre det med en dags varsel, fortæller ejeren af Djinni, Allan Hedegaard.

Dilling bringer kun ud i Aarhus, mens Favor Drop leverer ud i Storkøbenhavn.

Pas på: Unge fupmagere snyder med Trustpilot-stjerner
Pas på: Unge fupmagere snyder med Trustpilot-stjerner

Lise-Lotte Holmgreen, der er lektor ved institut for Kultur og Globale Studier ved Aalborg Universitet, fortæller, at det for nogle danskere kan virke distanceret, hvis man får andre til at købe gaven for sig.

I den danske kultur har vi nogle relativt åbne rammer i forhold til at give gaver. Det er meget individuelt, hvilken betydning man tillægger det, at andre end gavegiveren selv har været ude i butikken og købe gaven. Om det går ud over glæden ved gaven afhænger af relationen til modtageren af gaven. Hvis det for eksempel er en gave til en, du kender perfifært, tror jeg ikke, det gør noget.
Det siger Lise-Lotte Holmgreen.

TV: Sådan ville verden se ud, hvis mænd brugte tamponer
TV: Sådan ville verden se ud, hvis mænd brugte tamponer

Men Nina Jørgensen er ikke nervøs for, hvad hendes københavnske del af familien siger til, at hun ikke selv har brugt tid på at købe gaverne.

- Det er slet ikke flovt at fortælle. Det er jo en ekstra tanke. Hvis jeg ikke fik nogle andre til at klare det for mig, ville de ikke nå at få gaverne inden jul, forklarer Nina Jørgensen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde anmelder overfald og voldtægt...
bt.dk
Jokeren brugte formue på coke: 'Nu...
bt.dk
Annette Heick: Dengang jeg var...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx