Af Simon Boas - 21/09-17 18:56

Kosmetik-krig i Danmark optrappes: Matas svarer igen med kæmpe satsning Kosmetik-krig i Danmark optrappes: Matas svarer igen med kæmpe satsning

Kosmetikgiganten Sephora udvider i Danmark, og nu svarer Matas igen.

storybild

Arkiv. (Billede: Liselotte Sabroe)

Mens den franske kosmetikgigant Sephora fortsætter med at udvide i Danmark, så kan Matas inden længe slå dørene op for deres hidtil største butik i Danmark.

Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Matas har gennem de seneste år åbnet adskillige nye butikker rundt om i landet, og nu er turen således kommet til Rødovre, hvor 529 kvadratmeter i Rødovre Centrum skal danne rammerne for kædens største butik. Det er 26 kvadratmeter mere end den hidtil største Matas-forretning, der ligger i Sønderborg.

»Vi har mærket enorm interesse for, hvad der kommer til at ske i den nye butik. Så nu glæder vi os alle rigtig meget til at vise vores kunder, hvor flot butikken er,« siger informationschef Henrik E. Johannsen i pressemeddelelsen.

Dermed ruster Matas sig også til kampen om det danske skønhedsmarked, ligesom konkurrenten Sephora, der for nylig kunne meddele, at man åbner en over 400 kvadratmeter stor butik i Aarhus.

Derudover har butikskæden Normal, der har slået sig op på at sælge parallelimporteret shampoo, kosmetik og slik, også meldt sig ind i kampen om samme marked. Normal øgede antallet af butikker fra 25 til 76 i 2016.

Det er imidlertid et markant mindre antal end Matas, der kan bryste sig af 287 butikker.

Den nye Matas-butik i Rødovre åbner 28. september.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx