Af Simon Boas - 21/09-17 18:56

Kosmetik-krig i Danmark optrappes: Matas svarer igen med kæmpe satsning Kosmetik-krig i Danmark optrappes: Matas svarer igen med kæmpe satsning

Kosmetikgiganten Sephora udvider i Danmark, og nu svarer Matas igen.

storybild

Arkiv. (Billede: Liselotte Sabroe)

Mens den franske kosmetikgigant Sephora fortsætter med at udvide i Danmark, så kan Matas inden længe slå dørene op for deres hidtil største butik i Danmark.

Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Matas har gennem de seneste år åbnet adskillige nye butikker rundt om i landet, og nu er turen således kommet til Rødovre, hvor 529 kvadratmeter i Rødovre Centrum skal danne rammerne for kædens største butik. Det er 26 kvadratmeter mere end den hidtil største Matas-forretning, der ligger i Sønderborg.

»Vi har mærket enorm interesse for, hvad der kommer til at ske i den nye butik. Så nu glæder vi os alle rigtig meget til at vise vores kunder, hvor flot butikken er,« siger informationschef Henrik E. Johannsen i pressemeddelelsen.

Dermed ruster Matas sig også til kampen om det danske skønhedsmarked, ligesom konkurrenten Sephora, der for nylig kunne meddele, at man åbner en over 400 kvadratmeter stor butik i Aarhus.

Derudover har butikskæden Normal, der har slået sig op på at sælge parallelimporteret shampoo, kosmetik og slik, også meldt sig ind i kampen om samme marked. Normal øgede antallet af butikker fra 25 til 76 i 2016.

Det er imidlertid et markant mindre antal end Matas, der kan bryste sig af 287 butikker.

Den nye Matas-butik i Rødovre åbner 28. september.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bør man tage folien af smøreost og...
bt.dk
Kendt stripklub bliver totalt forvandlet
bt.dk
10 spørgsmål du altid har haft lyst...
bt.dk
Fem gode råd: Sådan holder du varmen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx