Af - 24/01-17 06:22

Genial opfindelse: Nu kan du nemt få nøglerne ind og ud af nøglebundetGenial opfindelse: Nu kan du nemt få nøglerne ind og ud af nøglebundet

Hvem har ikke bakset med at få nøgler ind i nøgleringen og samtidig kæmpet med at undgå klemmelus eller knække enten negle eller nøgler?

Bildstrecke im Grossformat »

EasyClick.

Det er svært, hvis du har korte negle. Hvis du har lange negle, kan de knække, og har du negellak på, kan lakken få ridser.

Det kan være lidt af en kunst at få bakset nøglerne ind og ud af den stramme nøglering, men det har danske Vitali Kojounov nu fundet en løsning på.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

Han har som en del af et projekt på Københavns ErhvervsAkademi udviklet en "dims", der gør det nemt at få nøglerne ind og ud af nøgleringen.

Dimsen hedder 'EasyClick' og virker ved, at man presser den ned mod nøgleringen, og så fordeler ringen sig, så det er muligt at føre en nøgle ind i mellemrummet.

- På studiet skulle vi brainstorme på idéer, der kunne løse hverdagens ulemper. På et tidspunkt holdt jeg min bunke nøgler i hånden, og pludselig kom jeg i tanke om, at der må være mange, der synes, at det er besværligt at tage nøgler af og på nøgleringen, siger 33-årige Vitali Kojounov, der bor i Sydhavnen, til metroxpress.

Ny genial opfindelse: Nu kan du let teste, om der er stoffer i din drink
Ny genial opfindelse: Nu kan du let teste, om der er stoffer i din drink

Hans idé fik så meget opbakning på studiet, at han satte sig for at realisere den. I dag har Vitali fået patent på sin idé, og på siden Kickstarter.com er han ved at skaffe penge nok til at kunne sætte 'EasyClick' i produktion.

Kickstarter.com er en crowfounding-side, hvor private kan donere et beløb mod at få produktet med rabat, hvis firmaet altså får rejst penge nok til at sætte produktionen i gang.

I videoen kan du se, hvordan 'EasyClick' virker

Indtil videre har 'EasyClick' rejst 20.000 kroner. For 70 kroner kan du bakke projektet op og samtidig få fire 'EasyClicks' og to nøgleringe.

Formålet med hele projektet er ikke at tjene penge men at sætte et produkt på markedet, som løser en af de små ulemper i folkets hverdagsliv.
Det siger Vitali Kojounov.

33-årige Vitali Kojounov, der har fundet en løsning på et af hverdagens problemer.


LÆS OGSÅ: Morten Resen: Dette program vil jeg helst være vært på

LÆS OGSÅ: Dansk hot dog-restaurant blandt New Yorks ti bedste spisesteder

LÆS OGSÅ: Nu er kokken kun et klik væk

LÆS OGSÅ: Meyers spisested i New York får Michelin-stjerne

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Gæst opdagede svineri i dansk skov:...
bt.dk
Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx