Af - 18/02-14 08:47; Opdateret: 18/02-14 10:45

Nemt spare-trick: Lej naboens bil med ny tjenesteNemt spare-trick: Lej naboens bil med ny tjeneste

Drop dyre udlejningsbureauer og lej i stedet en af dine naboers biler. Eller udlej din bil og tjen penge, når den alligevel holder stille. Gomore.dk lancerer nu biludlejning mellem private.

storybild

Samkørsels-tjenesten Gomore.dk har lanceret en ny tjeneste, der gør det muligt at leje og udleje biler mellem private. (Billede: DAGØ JAN)

De fleste ved, at det kan være en ganske dyr fornøjelse at leje bil.

Men nu kan du droppe de traditionelle udlejningssteder og i stedet leje bilen privat hos naboen eller andre i dit nærområde.

Danmarks største samkørsels-site Gomore.dk, der har over 100.000 brugere, står bag den nye mulighed, og der er allerede hundredvis af lejebiler til rådighed.

Danskerne lejer biler på månedsbasis
Danskerne lejer biler på månedsbasis

På den måde kan du spare penge på lejebilen eller du kan tjene en ekstra skilling ved at udleje din bil, når den alligevel holder stille.

- For bilejerne betyder det i praksis, at de vil kunne tjene tusindvis af kroner på deres biler - frem for at de står stille og samler støv. Og som lejer sparer man også mange penge i forhold til de traditionelle udlejningsbureauer. For eksempel kan du allerede nu finde mange biler i prislejet 200-300 kr. om dagen, siger Matias Møl Dalsgaard, der er direktør i GoMore.

Nemt spare-tip: Find rabatkoder på nettet
Nemt spare-tip: Find rabatkoder på nettet

Han forklarer desuden, at man ikke behøver være bekymret for at udleje sin bil, da der er fuld forsikringsordning, hvis uheldet skulle være ude.

Udover pengebesparelser til forbrugerne er tanken med privat biludlejning også at nedbringe antallet og behovet for flere biler på landevejene. Derfor har GoMore fået tildelt 1,3 millioner fra Erhvervsstyrelsens Grønne Omstillingsfond til udvikling af lejekonceptet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mette Gjerskov fyret med øjeblikkelig...
bt.dk
Dommedag for Peter Madsen: Se de fire...
bt.dk
Politiet til stede på skole:...
bt.dk
Friends-stjerne deler ulækkert...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx