Af - 16/03-14 15:01; Opdateret: 16/03-14 20:13

»Thai-massør dopede mig og stjal for 100.000«»Thai-massør dopede mig og stjal for 100.000«

»Hun købte to øl, en til hver. Mens jeg var i badet puttede hun doping-sovemidler i min øl,« klager manden, som er vred over, at Tryg ikke tror ham.

storybild

(Billede: Christian Kloster)

En dansk mand påstår, at han på det groveste blev dopet og berøvet af en massagepige i den thailandske ferieby Phuket.

Men det tror hans forsikringsselskab Tryg ikke rigtigt på.

Den omtvistede hændelse fandt sted på den noget berygtede sex-turisme-destination kl. 3 om natten i august forrige sommer.

Det fremgår af en sag fra forsikringsselskabernes ankenævn, at manden hævder, at han bestilte kvinden til sit hotelværelse, fordi han havde ondt i nakke og ryggen.

»Hun købte to øl, en til hver. Mens jeg var i badet puttede hun doping-sovemidler i min øl,« skriver manden, som er vred over, at Tryg ikke tror ham.

Han hævder, at hun udnyttede hans bevidstløshed til at røve et guldarmbånd med brillanter, 2.000 kroner samt en mobil.

Guldarmbåndet skulle have haft en værdi på 95.000 kr. Penge, han ønskede udbetalt at Tryg, som klart afviste det, fordi selskabet ikke fandt det sandsynliggjort, at han blev dopet og bestjålet, hvilket kategoriseres som røveri.

- Vi finder det mest sandsynligt, at vores kunde blot er faldet i søvn, måske under massagen, hvilket vi ikke finder unormalt på den tid af døgnet, skriver Tryg.

Det endte med, at kunden fik 0 kr, fordi også ankenævnet vurderer, at der højst var tale om simpelt tyveri, som ikke var dækket af forsikringen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx