Af Simon Boas - 30/07-17 14:41

Nick delte ét billede fra sit arbejde på McDonalds: Det kostede ham jobbetNick delte ét billede fra sit arbejde på McDonalds: Det kostede ham jobbet

'Det her kom ud af McDonalds ismaskine.'

storybild

(Billede: MIRA OBERMAN)

Sådan lød beskrivelsen af det billede, som den nu tidligere McDonalds-medarbejder Nick for nyligt delte på det sociale medie Twitter. Billede er angiveligt taget i køkkenet hos en amerikansk McDonalds-restaurant, og det er mildest talt ulækkert.


Både hans tweet og billederne har siden delt sig som en steppebrand på de sociale medier, og Nick har medvirket i adskillige interviews med flere store amerikanske medier, heriblandt Huffington Post.

Til dem forklarer han blandt andet, at han oplevede kolleger, der tabte mad på gulvet og alligevel serverede maden for kunderne bagefter.

Men at være så åbenmundet har haft konsekvenser for Nick, der i øvrigt ikke gider at oplyse sit efternavn til Huffington Post. Han er nemlig efterfølgende blevet fyret fra den McDonalds-restaurant i Louisiana, hvor han arbejdede.

Alligevel mener han ikke, at han har gjort noget forkert.

»Jeg har ikke gjort noget forkert. Jeg ofrede mit job for at vise folk, hvad de spiser,« siger han til Huffington Post.

McDonalds forklarer i en udtalelse til Huffington Post, at Nicks billeder ikke er et generelt udtryk for, hvordan der ser ud hos fastfoodkædens restauranter.

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Manden bag 90'er-fest: Det var...
bt.dk
Schmeichel hylder Superliga-klub for...
bt.dk
Daniel Agger inden finalebraget i...
bt.dk
Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx