Af Niels Pedersen - 06/03-17 18:48

God stil: Dansk firma inviterer alle ansatte på luksusferie - med fri barGod stil: Dansk firma inviterer alle ansatte på luksusferie - med fri bar

De ansatte på Geranium skal på luksustur til Barcelona.

Bildstrecke im Grossformat »

Jublen ville ingen ende tage, da Geranium sidste år fik tre Michelin-stjerner som den første danske restaurant nogensinde.

Efterfølgende blev det hurtigt hverdag igen for de 35 ansatte på gourmetrestauranten, men nu har ejerne valgt at takke dem for indsatsen med en flot overraskelse.

Chefkok Rasmus Kofoed har sammen med medejere Søren Ledet og Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christensen arrangeret en tur for alle Geraniums ansatte til Barcelona - med alt betalt.

Det skriver Børsen.

Geraniums køkkenchef om Michelin: Det største du kan opnå
Geraniums køkkenchef om Michelin: Det største du kan opnå

Og der venter de 35 ansatte et både tætpakket og flot program, når de lander i den catalanske hovedstad.

Her skal de besøge den verdensberømte kirke La Sagrada Familia (dansk: Den Hellige Familie), som er tegnet af arkitekten Antoni Gaudi, hvorefter der - naturligvis - står lækker mad på menuen.

Restauranten 'Tickets' har normalt lukket om mandagen, men Geraniums ejere har sørget for, at restauranten - som styres af den tidligere chefkok på den legendariske restaurant El Bulli, Albert Adrià - slår dørene op kun for dem.

Overblik: Danmark har fået nye michelin-stjerner
Overblik: Danmark har fået nye michelin-stjerner

Rasmus Kofoed lover, at det bliver en minderig aften - og nat.

- Der skal jo også være plads til, at vi kan danse på bordene, hvilket vi får lov til, når det kun er os, som er der. Det bliver drønsjovt. Vi skal have en masse cava og nogle gode spanske vine, og så tager vi på en bar eller natklub bagefter og danser til den lyse morgen, siger han til Børsen.

Tirsdag eftermiddag lander de formentlig trætte Geranium-medarbejdere i København. Allerede onsdag åbner Geranium dørene igen, så der er ikke meget tid til at få tømmermændene ud af systemet igen for de restaurantens ansatte.

LÆS OGSÅ: Jylland får sin første tostjernede michelinrestaurant

LÆS OGSÅ: Varme kølerum koster sur smiley til dansk Michelin-fyrtårn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Kræver VM udsat: Fodboldstjerne...
bt.dk
Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx