Af - 26/02-16 06:59; Opdateret: 28/02-16 12:28

Spar penge: Køb ny telefon og abonnement hos samme selskabSpar penge: Køb ny telefon og abonnement hos samme selskab

Der er store prisforskelle på køb af telefoner med abonnement, viser ny undersøgelser.

storybild

Der kan være mange penge at spare, når den gamle mobiltelefon skal skiftes ud med en nyere model. (Billede: polfoto/arkiv)

Det kan være en sand jungle at finde rundt i, hvor man får fat i den billigste telefon. Skal man købe telefonen et sted og tegne abonnement hos et teleselskab, eller er det billigere at hoppe på en samlet pakke hos et teleselskab, som sælger telefon med abonnement?

Svaret er, at man skal gå efter pakketilbuddet. I hvert fald hvis man er på jagt efter den populære Samsung Galaxy S6 Edge, 32GB.

Nu skal din smartphone filme i 360 grader
Nu skal din smartphone filme i 360 grader

Hos Telenor lander den samlede pris for telefon og et seks måneders abonnement med fri tale, fri sms/mms samt minimum 10 GB data på 4.730 kroner. Det er præcis 501 kroner billigere end at købe den samme telefon billigst muligt hos en forhandler og det billigst mulige abonnement på seks måneder med fri tale og fri sms/mms samt minimum 10 GB data ved siden af. Det viser en undersøgelse fra prissammenligningstjenesten Samlino.dk.

Efter bindingsperioden kan det være en god ide at undersøge, om man skal finde et andet abonnement, da teleselskaberne ikke blot konkurrerer på pris, men også på at sammensætte abonnementer med diverse tillægsydelser som for eksempel musiktjenester og e-bøger.

Stor forskel: Sådan ser emojis ud på forskellige telefoner
Stor forskel: Sådan ser emojis ud på forskellige telefoner

- Hvis du ikke bruger alle de forskellige tillægsydelser, kan der ofte være mange penge at spare ved at skifte til et andet abonnement, siger direktør i Samlino Kristian Pitzner-Jørgensen.

Hvis man ikke ser sig for, inden man køber ny telefon, risikerer man at betale voldsom overpris. Teleselskabet Call Me kom ud prissammenligningen som den absolut dyreste med en samlet pris på 6.337 kroner. Det er 1.607 kroner mere end hos Telenor.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx