Af - 08/09-16 08:24

Bøde stopper ikke mand bag falske konkurrencer: Sådan snyder han digBøde stopper ikke mand bag falske konkurrencer: Sådan snyder han dig

Der skal mere end en bøde på 80.000 kroner til for at stoppe ung dansker bag tvivlsomme netkonkurrencer og abonnementsfælder.

storybild

Casper Ravn-Sørensen, som er i midten af 30'erne, tjener gode penge på abonnementsfælder. I det seneste regnskab landede hans selskab EMG Service ApS et overskud på knap 2,2 millioner kroner efter skat. (Billede: Screnshot )

Der skal øjensynligt mere end kontante bøder til at stoppe steppebranden af tvivlsomme konkurrence på nettet. I hvert fald synes en bøde på 80.000 kroner for vildledende markedsføring ikke at have gjort det store indtryk på Casper Ravn-Sørensen, som i oktober sidste år blev dømt af Retten på Frederiksberg for tre vildledende konkurrencer på nettet.

Ny hjemmeside kan spotte om Facebook-konkurrencer er falske
Ny hjemmeside kan spotte om Facebook-konkurrencer er falske

Her lokkede han med præmier som iPhones og gavekort, men i virkeligheden bandt han gennem sit firma EMG Sercie ApS deltagerne til dyre, løbende abonnementer på tjenesten Radioplanets.com.

Er du interesseret i forbrug, privatøkonomi og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

Forbrugerombudsmanden, som politianmeldte EMG Service ApS i 2014, har nemlig modtaget yderligere klager over EMG Service i både 2015 og 2016, ligesom Forbrugerombudsmanden har modtaget klager over Casper Ravn-Sørensens andet firma NH Systems ApS.

Vildt populær Facebook-konkurrence: Her er tegnene på, at den er falsk
Vildt populær Facebook-konkurrence: Her er tegnene på, at den er falsk

Flere af klagerne er oversendt til forbrugerombudsmanden fra det EU-baserede Consumer Protection Cooperation Network, som har fået klagerne fra Belgien, Sverige og Finland, oplyser Forbrugerombudsmanden til metroxpress.

Afsløring: Her er de danske bagmænd bag falske Facebook-konkurrencer
Afsløring: Her er de danske bagmænd bag falske Facebook-konkurrencer

Her forsøger Casper Ravn-Sørensen ligesom i Danmark med tvivlsomme konkurrencer at lokke forbrugerne til at binde sig til løbende abonnementer på netop Radioplanet.com og datingtjenesten Date4me.eu til priser på helt op til 89 euro om måneden. Med rimelig stor succes. I det seneste regnskabsår landede EMG Service ApS et overskud på knap 2,2 millioner kroner efter skat.

Bagmænd bag Facebook-konkurrencer sælger dig videre
Bagmænd bag Facebook-konkurrencer sælger dig videre

Metroxpress forsøgte i går at få Casper Ravn-Sørensens svar på, hvorfor han fortsætter med at lokke folk i dyre abonnementsfælder. Han smækkede røret på og har ikke reageret på metroxpress skriftlige henvendelse.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx