Af - 10/11-16 18:15

Kenneth og Mia tjener kassen på deres t-shirts: De har nemlig en helbredende effektKenneth og Mia tjener kassen på deres t-shirts: De har nemlig en helbredende effekt

De havde regnet med at tjene 5.000 kroner om måneden, men i dag omsætter et aarhuiansk ægtepar for fire millioner kroner om måneden. Deres t-shirts er nemlig helt specielle.

Her kan du se, hvordan t-shirten ser ud, og hvordan den virker. Du får også en vejledning til, hvordan du får overdelen på og af, for den er ikke helt nem at iføre sig. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

De findes i alle mulige farver, med forskellige halsudskæringer og i mange slags materialer.

Udvalget af t-shirts er stort, og alligevel sælger et aarhusiansk ægtepar én type, der er så populær, at den nu sælges i 11 europæiske lande.

Kenneth og Mia Gaardmand Avnsteds t-shirt er populær, fordi den korrigerer kropsholdningen. Som en moderne corsage strammer, trækker og korrigerer den, sådan at ens positur forbliver ret og god.

Søren og Daniels computerspil spilles i hele verden
Søren og Daniels computerspil spilles i hele verden

T-shirten var egentlig ment som en hobbyvirksomhed, og det aarhusianske ægtepar havde kun regnet med at tjene omkring 5.000 om måneden på produktet, som de kunne spise lidt ekstra godt for i weekenderne.

Men sådan gik det ikke.

Efter bare fire måneder havde vi en omsætning på mere end 100.000 kroner, hvilket kom lidt bag på os. I denne måned kommer vi til at sælge for mere end fire millioner kroner - godt hjulpet på vej af julehandlen.
Det siger Mia Gaardmand Avnsted til metroxpress.

I januar gik hun og ægtefællen fuldtid på projektet.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

Det var seks år med endeløse behandlinger for svære rygsmerter, der gav Kenneth Gaardmand Avnsted idéen til virksomheden, der hedder 'Anodyne'. Hos fysioterapeuten blev han anbefalet at gå med en kropskorigerende t-shirt.

- Jeg købte et eksemplar, og den hjalp mig med det samme. Mia og jeg besluttede os så for at prøve at få udbredt dem i Danmark, da de også måtte kunne hjælpe andre, siger Kenneth Gaardmand Avnsted.

Og det kunne de. I hvert fald har han og konen haft så travlt med at få sendt og bestilt t-shirts fra producenten, at de netop har ansat medarbejder nummer 10. For bare fem måneder siden bestod firmaet kun af Kenneth og Mia Gaardmand Avnsted.

TV: 18-årige Rasmus bliver ved med at spytte virksomheder ud
TV: 18-årige Rasmus bliver ved med at spytte virksomheder ud

- Vi er blevet bidt af en gal iværksætter. Det er afsindigt spændende at være med til at flytte Anodyne, der startede som en hobbyvirksomhed, til en virksomhed der for tiden omsætter for næsten én million kroner om ugen, siger Kenneth Gaardmand Avnsted.

De specielle trøjer bliver produceret i USA og Kina, og 95 procent af forretningen er digital. 80 procent af alt deres salg kommer fra de sociale medier.

Som en del af en samarbejdsaftale med ægteparret anbefaler diverse danske fysioterapeuter og kiropraktorer trøjen til patienter, de vurderer, den vil kunne hjælpe.

Iværksætter laver smart bagagekoncept for airbnb-gæster
Iværksætter laver smart bagagekoncept for airbnb-gæster

- Vi forventer en omsætning på minimum 30 millioner næste år, baseret udelukkende på vores performance gennem de sidste fire måneder, siger Mia Gaardmand Avnsted og fortsætter:

Vi elsker vores job, omend det er enormt hårdt og enormt tidskrævende. Hvis ikke man elsker sit job som iværksætter, så tror jeg ikke, man vil få succes med det.

T-shirten kan købes for mellem 799-849 kroner.

Herle styrer hele herligheden
Herle styrer hele herligheden

På billedet: Mia og Kenneth Gaardmand Avnsted, fra det seneste besøg i USA, hvor de er ved at udvikle på nye produkter. 

På billedet: Mia og Kenneth Gaardmand Avnsted.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2's nye storsatsning: Greyzone er...
bt.dk
Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
'Send alt, hvad I kan': Voldsom...
bt.dk
Fortryder intet trods kæmpeklaps i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx