Af - 23/04-14 16:37

Hun løj om cancer og scorede over 100.000 kronerHun løj om cancer og scorede over 100.000 kroner

En 35-årig kvinde fra Ohio er blevet sigtet af politiet for at svindle sig til donationer ved at påstå, at hun havde kræft.

storybild

35-årige Mindy Taylor fra Ohio er blevet sigtet af politiet for at indsamle tusindvis af dollars ved at lyve om cancer. (Billede: Chillicothe Police Dept)

Igennem lang tid påstod 35-årige Mindy Taylor fra Ohio i USA, at hun havde kræft i tyndtarmen, og på sociale medier samlede hun penge ind til behandlings-udgifterne.

Men det hele var et scam, skriver Huffington Post.

Kvinden har aldrig lidt af cancer, og hun er nu blevet sigtet af politiet for at svindle sig til 21.000 amerikanske dollars (svarende til cirka 113.300 danske kroner) fra godhjertede donorer.

Med kampagnen “Mindy’s Army” brugte hun blandt andet Facebook til sin indsamling.

- Jeg takker jer alle for at gøre det muligt for mig at betale mine regninger for medicin, skrev Mindy Taylor blandt andet på sociale medier.

Politiet advarer mod svindlere: Sælger falsk guld
Politiet advarer mod svindlere: Sælger falsk guld

Ifølge anklageren Matt Schmidt fra Ross County har kvinden brugt de indsamlede penge til private formål.

- Jeg tror, ​​at hun er en hypokonder, og at hun nød opmærksomheden. Negativ opmærksomhed er stadig opmærksomhed, ikke?, udtaler han til Columbus Dispatch.

Louise blev snydt af højgravid svindler
Louise blev snydt af højgravid svindler

Selv udtaler Mindy Taylor ifølge Huffington Post, at hun troede, at hun havde kræft, men at hun begyndte at betale folk penge tilbage, da hun fandt ud af, at hun var rask.

- Hvis jeg går i retten, taber jeg stort. Jeg vil ikke miste min datter. Hvis jeg kan klare det på den nemme måde, vil jeg gøre det, så jeg kan spare min familie for forlegenheden, siger Mindy Taylor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende forudsigelse: Hamilton...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Så meget tabte Thomas sig under...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx