Af - 06/06-16 16:43

Bilka advarer imod fupkonkurrence: Mere end 6000 er snydtBilka advarer imod fupkonkurrence: Mere end 6000 er snydt

Hvis du hopper på fupmagernes Bilka-trick på Facebook, så kan det koste dig flere hundrede kroner om måneden.

storybild

Arkivfoto (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Endnu et par falske konkurrencer på Facebook lokker nu med at man kan få lov til at gå amok i sin lokale Bilka-forretning.

Denne gang lover bagmændene, at man kan få lov til at flå alle de varer ned af hylderne, som man kan slæbe væk på 55 minutter, men det er for godt til at være sandt, selv om mere end 6000 Facebook-danskere allerede er hoppet med på konkurrence i håb om at

Mandag eftermiddag advarer Bilka på deres egen, og ægte, Facebook-side imod konkurrencen.

Se deres opslag nedenfor.

Konkurrencen er blot det seneste skud på stammen af falske konkurrencer, der har til formål at bondefange folk på Facebook. I sidste uge havde fupmagerne på Facebook gang i en lignende skabelon, hvor der blev lovet 40 minutter i IKEA. Her var flere end 39.000 faldet for det lidt for gode tilbud.

Her ses det falske opslag.

Flere melder nemlig om, at når det har liket, delt og kommenteret på det falske opslag, så har de fået en Facebook-besked, hvor de bliver tilbudt at købe et gavekort til Apple-produkter til en værdi af 2000 kroner.

Det lyder som noget af et slagtilbud, det koster nemlig kun en rund femmer at skaffe sig gavekortet. Indtil man læser det med småt.

Samtidig binder man sig nemlig til et abonnement på et opdateringsprogram til sin smartphone. Det koster flere hundrede kroner om måneden.

Sideløbende med Bilka-fupkonkurrencen er der mandag eftermiddag blevet lanceret en lignende konkurrence bare ved brug af Føtexs gode navn. Her er det indtil videre kun nogle hundrede, der er faldet for den attraktive fupkonkurrence.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx