Af - 11/08-14 12:05; Opdateret: 11/08-14 13:43

Trendsales solgt til schweizisk medie-gigantTrendsales solgt til schweizisk medie-gigant

Schweiziske Tamedia, der ejer metroxpress, har købt onlinemarkedspladsen Trendsales.

storybild

Medstifter af Trendsales Martin Falslev Andersen. (Billede: polfoto/arkiv)

Trendsales - Danmarks største tøjbazar på nettet – er i dag blevet opkøbt af det schweiziske mediehus Tamedia, som nu overtager 88 procent af aktierne i Trendsales.

Tamedia er i forvejen tilstede på det danske marked med ejerskabet af Metroxpress, og opkøbet er en del af det schweiziske mediehus’ strategi om, at halvdelen af indtægternei 2016 skal stamme fra online aktiviteter.

Tamedia køber 70 procent af aktierne fra den tidligere QXL-ejer Ricardo og de de sidste 18 procent af stifterne af Trendsales, Bo Eriksen og Martin Falslev Andersen.

CEO for Trendsales Rasmus Goth Engel glæder sig over den nye investor.

- Vi er rigtig glade for, at valget endte på Tamedia, da vi ser et fantastisk match mellem deres digitale strategi og vores forretningsmodel. Sammen med deres ejerskab af Metroxpress vil vi tilsammen have helt unikke muligheder for at udvikle vores hjemmemarked i Danmark, men også for at hjælpe deres andre selskaber i forhold til knowhow omkring online betalingsløsninger, siger han og tilføjer:

- Et andet af vores mål er at starte Trendsales i Norge, Sverige og Schweiz, og også her ser vi Tamedia som en fantastisk partner grundet deres internationale netværk samt ejerskab i andre online og offline medier

Tamedia og Trendsales vil ikke afsløre, hvor dybt Tamedia har grebet i lommen med solide schweizerfranc, men Rasmus Goth Engel siger:

- Der er tale om et trecifret millionbeløb.

Han tilføjer:

- Det glæder os, at Tamedia kan se mulighederne i vores forretningsmodel og fremtidige strategi. Tamedia har købt sig ind i vores forretningsplan og strategi og tror meget på vores planer om først og fremmest at udvikle hjemmemarkedet samt indtage nye lande.

De resterende 12 procent af Trendsales ejes stadig af stifterne Bo Eriksen og Martin Falslev Andersen.


Opdateres

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se listen: Får du mere eller mindre i...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx