Af Webstud/TR - 30/10-17 08:41

Er det her drømmejobbet? Flyt ned til varmen og tjen 125.000 om månedenEr det her drømmejobbet? Flyt ned til varmen og tjen 125.000 om måneden

Man skal blot have to års erfaring med et andet salgsjob, en målbevidst personlighed og en motivation for at få succes.

storybild

Jobbet som ejendomsmægler i Dubai giver en årlig løn på mere end 1,5 millioner kroner og kræver blot to års erfaring med salg. (Billede: Scanpix/Arkiv)

Et britisk ejendomsmæglerfirma leder efter en ny medarbejder, der kan sælge huse i Dubai. Den årlige løn er 200.000 britiske pund (cirka 1,7 millioner kroner), og man behøver blot at have arbejdet med salg i to år for at komme i betragtning til jobbet.

Det skriver Coventry Telegraph.

Ejendomsmæglerfirmaet Allsopp & Allsopp afholder den 14. november en job-begivenhed, hvor de inviterer håbefulde ansøgere inden for for at lade dem demonstrere deres salgsevner. Ved denne begivenhed vil firmaet lede efter en udlejnings- og en salgskonsulent, der skal flytte til Dubai og sælge huse for dem.

Får man jobbet som salgskonsulent, kommer man til at tjene over 1,5 millioner kroner årligt - skattefrit. Det er en månedsløn på mere end 125.000 kroner.

via GIPHY

På trods af den høje løn kræver jobbet ikke den store erfaring - blot to års erfaring med et andet salgsjob, en målbevidst personlighed og en motivation for at få succes.

Hvis det lyder som drømmejobbet for dig, kan du ansøge ved at skrive en mail til Allsopp & Allsopp via den her side.

Firmaet anbefaler samtidig, at man deltager i deres begivenhed i Liverpool den 14. november.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCM kvajer sig mod AaB: Her er BTs...
bt.dk
Glad Astralis-spiller efter triumf:...
bt.dk
Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Kammeradvokaten afslører om Stein...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx